"Tabloīdi nogalināja viņa māti!" Slavens aktieris paudis atbalstu prinča Harija un Mārklas lēmumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieris Hjū Grants.
Aktieris Hjū Grants. Foto: AFP / Scanpix

Neskatoties uz to, ka Saseksas hercogu pāra - prinča Harija un Meganas Mārklas - lēmums distancēties no karaliskās ģimenes ir izraisījis negāciju vilni gan augstdzimušo, gan pašu tautiešu starpā, arvien vairāk slavenību pēdējā laikā nāk klajā ar atbalstu karaliskajam pārim, vēsta portāls "The Guardian".

Nesen atklājies, ka par karaļnama skandalozā pāra lēmumu pirmais ir uzzinājis slavenais britu dziedātājs sers Eltons Džons, kurš ir harcogu pāra ģimenes draugs. Savu atbalstu tāpat izradījusi arī amerikāņu supermodele Naomi Kempbela, savukārt nesen atzinīgus vārdus pāra lēmumam veltījis arī aktieris Hjū Grānts.

Savas domas aktieris izteicis intervijas laikā radio šovam "Radio Andy Show", kad tā vadītājs pajautājis Grānta viedokli.

"Tabloīdi faktiski nogalināja viņa māti. Nu tie vēlas saraut gabalos viņa sievu. Viņa vīrieša uzdevums ir sargāt savu ģimeni, tādēļ esmu viņa pusē," atklājis Hjū Grants.

Princis Harijs un hercogiene Megana pieņēmuši lēmumu atkāpties no karalisko pienākumu izpildes šī gada sākumā. Pāris plāno tuvākajā nākotnē sākt strādāt, lai kļūtu finansiāli neatkarīgi, vēsta raidasbiedrība BBC. 

Harijs un Megana norāda, ka šis lēmums nācis pēc mēnešiem garām pārdomām un diskusijām.  Pāris uzsver, ka turpinās pilnībā atbalstīt karalieni Elizabeti II, piemetinot, ka turpmāk laiku pavadīs gan Lielbritānijā, gan Ziemeļamerikā. 

Vienā no intervijām Megana atzinusi, ka viņai ir grūti sadzīvot ar nemitīgo mediju uzmanību. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu