Skolotājas, gari vīrieši un kantrī fani. Kādi cilvēki visbiežāk krāpj savas otrās pusītes?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Runa nav par horoskopiem vai tautas ticējumiem - šos cilvēku tipus ir atklājušas dažādas iepzīšanās portālu aptaujas. Statistika atklāj pārsteidzošus faktus par tiem, kuri izvēlas partnerim "uzlikt ragus".

"Greja piecdesmit nokrāsu" fanes

2012. gadā, pēc erotiskā romāna "Greja piecdesmit nokrāsas" iznākšanas, precētajiem cilvēkiem domātajā iepazīšanā vietnē "AshleyMadison", par 50% pieauga reģistrēto sieviešu skaits. Kad vietnes administrācija izlēma aptaujāt savas 2700 jaunās biedres, izrādījās, ka 72% no šīm sievietēm pirms tam bija lasījušas, vai reģistrācijas brīdī lasīja šo visai erotisko grāmatu. Šī, protams, var būt vienkārši sakritība, un tomēr nevar arī pilnībā izslēgt iespēju, ka tieši šī grāmata ir vainojama šo sieviešu vēlmē krāpt savus vīriešus.

IT sfērā strādājošie vīrieši

2012. gadā "AshleyMadison" aptaujāja arī 11453 šajā vietnē reģistrētos tēvus. Pētot aptaujas rezultātus, izrādījās, ka veseli 10,6% no aptaujātajiem ir nodarbināti IT nozarē. Aptauja arī noskaidroja, ka lielākajai daļai no šo krāpēju ir vismaz 40 gadu, tie ir precējušies jau vismaz desmit gadu un tiem ir divi vairāk nekā desmit gadus veci bērni. Nu ko, tā vien šķiet, ka laba tehnoloģiju pārzināšana arī ir faktors, kas stimulē cilvēkus krāpt savu otru pusīti.

Skolotājas, medicīnas darbinieces un mājsaimnieces

Aptaujājot 2865 "AshleyMadison" reģistrētās precētās sievietes, noskaidrojās, ka lielākā daļa no tām ir skolotājas, sievietes, kas tiek nodarbinātas medicīnā, vai māmiņas mājsaimnieces. Šīs sievietes ir aptuveni 31 gadu vecas, tās ir precējušās piecus vai mazāk gadus un tām ir mazāk nekā trīs gadus vecas meitas. Vēl kāda interesanta īpatnība – nākamā diena pēc Mātes dienas ir gada diena, kad šajā vietnē reģistrējas visvairāk sieviešu.

Gari vīrieši

Kā liecina kāds britu precēto cilvēku iepazīšanās vietnes "Illicit Encounters" pētījums, vīrieši, kuru garums pārsniedz 1,77 metrus, krāpjot savas partneres divreiz biežāk nekā ne tik garie vīrieši. Tas gan, visticamāk, neliecina, ka īsākie vīrieši ir uzticamāki, drīzāk garie vīrieši vienkārši ir pārliecinātāki par sevi un tas tiem sagādā vairāk potenciālo partneru.

Franči

Izrādās, ka arī šim stereotipam ir savs pamats. Intīmo rotaļlietu ražotājs LELO veica aptauju, kurā piedalījās 35 tūkstoši pieaugušo no 30 pasaules valstīm. Apkopojot aptaujas rezultātus, izrādījās, ka 75% no visiem aptaujātajiem frančiem ir krāpuši savu otro pusīti. Neticami, bet šķiet, ka Francija tiešām ir īsta laulības pārkāpēju lielvalsts.

Kafijas cienītāji

Kā liecina "AshleyMadison" dati, katrs šajā vietnē reģistrētais vidēji dienā izdzer četras tasītes kafijas. Salīdzinoši - vidējais Latvijas iedzīvotājs dienā izdzer tikai aptuveni divas tasītes kafijas. 38,7% vietnes lietotāju kafiju dzer tikai un vienīgi ar pienu vai krējumu, bet 24,4% dzer tikai melnu kafiju.

Rokenrola un kantrī fani

Kādā "Illicit Encounters" veiktā aptaujā noskaidrojās, ka 41% vietnē reģistrēto britu dod priekšroku rokenrolam. Savukārt lielākā daļa vietnē reģistrēto īru vairāk mīl kantrī stila mūziku.

Blondas sievietes un bruneti

2012. gadā vietne "Cheater Ville" veica aptauju, kurā tika noskaidrots, ka 42% blondīņu, 23% rudmatainu sieviešu, 20% brunešu un 11% melnmataino ir krāpušas savus partnerus. Kas attiecas uz vīriešiem, tad 40% brunetu, 23% melnmatainu vīriešu, 20% blondu vīriešu un 5% rudmatainu vīriešu ir krāpuši savas partneres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu