Brasas apkaimē iedzeršana dzīvoklī beigusies ar asinspirti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Rīgā, Brasas apkaimē, kādas daudzdzīvokļu ēkas pagrabstāvā pirmdien, 20. janvārī, noticis asiņains incidents, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vietējie ziņo, ka konflikts izcēlies starp diviem smagi iereibušiem vīriešiem, kuri strīdējušies vien pašiem vien zināmu iemeslu dēļ. Mediķu brigāde vienu no iesaistītajiem vīriešiem nogādāja slimnīcā ar nopietnām durtām brūcēm kaklā.

Kazarmu ielas otrā nama iedzīvotāji ap plkst. 17 pamanīja divas policijas automašīnas iepretim ēkas ieejas durvīm.

Iedzīvotājiem īsti nebija skaidrs, kas krimināls noticis viņu kāpņu telpā, taču ātri vien atklājies, ka likumsargi pulcējas pie pagrabstāva dzīvokļa durvīm. Kā visiem nama iemītniekiem esot zināms, tur dzīvo vīrietis, kas ikdienā aizraujas ar alkohola lietošanu.

Viens no pagrabstāva mitekļiem aizzīmogots ar policijas drošības uzlīmi, un ieeja dzīvoklī ir aizliegta. Zināms, ka tajā noticis uzbrukums vīrietim ar auksto ieroci, iespējams, nazi vai dzēriena pudeles šķembām. Vietējie ziņo, ka redzējuši, kā cietušo nogādā ārstniecības iestādē.

"Frizētavā ienāca cilvēks, kas bija klāt un redzēja. Teica, – paldies Dievam, ka dzīvs, nav noslepkavots," raidījumam "Degpunktā" pastāstīja kaimiņiene.

Ņemot vērā, ka visas pazīmes liecina par dzērumā radušos konfliktu starp dzīvokļa īpašnieku un viņa ciemiņiem, ēkas iedzīvotāji vairs nav uztraukušies par savu drošību. Vainīgais esot aizturēts un nevienu vairs neapdraudot, vēsta "Degpunktā".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu