Liene Kiviča atklāti par intīmo tuvību grūtniecības laikā (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva Liene savā jaunākajā bloga ierakstā izdevumam "Vakara Ziņas" atklājusi īpašas detaļas par savu grūtniecību. Arī to, ka tās laikā neaizmirst par intīmo tuvību. 

Liene, kurai jau ir trīs meitas, savā blogā atklāj, ka šīs gaidības ir īpašas - it kā notiktu pirmo reizi. "Jāsaka godīgi, ka es labprātāk šo laiku būtu paturējusi tikai mums abiem ar vīru, bet, zinot, ka neko jau nevar noslēpt, ar savu pieredzi un padomu, iespējams, palīdzēšu kādai citai jau esošai vai topošai māmiņai," atklāj Liene.

Liene skaidro, ka šajā laikā ir īpaši jūtīga un arī "emocionalitāte ir sakāpināta līdz baltkvēlei."

Runājot par rīta nelabumiem, mūziķa sievai šoreiz paveicies: "Slikta dūša bija salīdzinoši neilgu laiku. Kā es smejos, labi, ka lielveikalos saldumu vai dārzeņu nodaļā ir pieejami maisiņi – vienmēr pa rokai arī šādos ekskluzīvos gadījumos."

Viņa aizskārusi arī seksa tēmu grūtniecības laikā - Liene skaidro, ka viņai un Andrim sekss ir ļoti svarīgs, tāpēc neliedz sev šo prieku arī gaidībās. "Samulsu no informācijas, ka zināmos apstākļos orgasms var kaitēt mazulim, taču, paldies Dievam, mums sarežģījumu nav. Nevajag un nedrīkst aizmirst par mīlēšanos arī grūtniecības laikā. Cik ilgi – to mēs redzēsim, jo kopā visam, kas ir saistīts ar bērniņa gaidīšanu, mēs ejam cauri pirmo reizi. Kā ir? Liekas, ka ir vēl jūtīgāk, jutekliskāk un foršāk, gadās, ka abi sasmejamies par to, kādi daži ierobežojumi tomēr ir jāpārvar, bet tas tikai satuvina."

Jau vēstīts, ka Andris un Liene Kiviči mija gredzenus 3. janvārī. Pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2018. gada novembra. 

Abiem no iepriekšējām attiecībām katram ir trīs atvases. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klusi pielavījos pie vaidziņa?

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu