Mājas meklē "pasaules sliktākais kaķis"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Perdita, "pasaules sliktākais kaķis".
Perdita, "pasaules sliktākais kaķis". Foto: Facebook

Kāda dzīvnieku patversme ASV Ziemeļkarolīnas štatā sajūsminājusi interneta lietotājus ar sludinājumu, kurā mājas tiek meklētas "pasaules sliktākajam kaķim" - kaķenītei Perditai, kuras īgnais raksturs iedvesmojis patversmes darbiniekus, raksta raidsabiedrība "AP".

Patversme ir pat atteikusies no adopcijas maksas cerībās, ka kāds pēc iespējas ātrāk varētu paņemt kaķenīti savā aprūpē.

"Mums no sākuma šķita, ka viņa ir slima, taču izrādījās, ka viņa vienkārši ir rūgtumpods," savā "Facebook" profilā raksta patversmes pārstāvji.

Smieklīgais sludinājums vēsta, ka Perditai nepatīk "suņi, bērni, Disneja filmas, Ziemassvētki, apskāvieni un pat folkgrupa "Dixie Chicks"". Kaķenītei patīkot izspiegot cilvēkus un skatīties uz viņiem ar "skatienu, kas var izsūkt dvēseli un visu dzīvesprieku".

Patversme Perditai meklē kādu "sociāli neveiklu cilvēku, kas spētu saprasties ar šo zvēru un ievērot viņas personīgās robežas".

Patversmes direktore Emera Loverija medijiem atklājusi, ka četrus gadus vecā kaķenīte ieradusies patversmē Ziemassvētku vakarā. Sieviete atklāj, ka kopš šīs dienas patversmes darbiniekiem ir jāsargā nevainīgi apmeklētāji no Perditas negantajām ķetnām.

"Var šķist, ka šis mierīgais kaķītis ir jauks un mīļš, taču tiklīdz kāds viņai pieskaras, nākas saskarties ar sāpīgu pļauku. Mums šķita, ka viņa cieš sāpes, tādēļ aizvedām Perditu pie veterinārārsta. Viņa vārdi: "Kaķim nekas nekaiš, viņa vienkārši ir riebekle!"," stāstījusi Loverija.

"Facebook" ieraksts, kurā atklāta Perditas sarežģītā personība, ir savācis tūkstošiem daudz "patīk" atzīmju un kaķenītes adoptēšanai ir pieteikušies vairāk kā 50 cilvēki, līdz ar ko cerams, ka šī negantā kaķenīte jau pavisam drīz atradīs savu īsto cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu