Bokseris Kristaps Zutis palīdz patversmes zvēriem un adoptē mīluli (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu bokseris Kristaps Zutis gadu iesācis ar labiem darbiem - viņš ar cilvēku atbalstu palīdzējis patversmes dzīvniekiem, kā arī adoptējis patversmes runci Rūdi. 

Sociālajos tīklos Zutis uzrunāja savus sekotājus, aicinot ikvienu uz viņa sporta studiju aizvest dažādas segas un mantas, kas varētu noderēt patversmes dzīvniekiem. 

"Manai omei šķiet, ka viņai mājās ir peles, tāpēc es braucu uz "Ķepu-ķepā" dabūt kaķi. Pa ceļam aizvedīšu to, kas ir saziedots," stāstīja Zutis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Zutis (@alfijs) on

Cilvēki Zuta lūgumu patiešām ņēma vērā, un 25. janvārī bokseris devās uz patversmi, kur izvēlējās adoptēt runcīti.

"Rūdis (pēc pases Pufs) dzīvos pie smagsvara boksera vecmāmiņas. Kad runājam vai domājam par boksu, šis sporta veids mums parasti asociējas ar tā pārstāvjiem. Un jo vairāk pašmāju gana populāriem. Viens no viņiem, bez šaubām, ir Latvijas smagā svara bokseris.

Vai spējat iedomāties, kāpēc par viņu „Ķepu-ķepā” runā savā Facebook lapā? Kā jau redzams fotogrāfijā, Kristapam rokās ir kaķu transportēšanas konteiners un tajā iekšā... mūsu runčuks Rūdis (pēc pases Pufs). Tagad gan jāsaka – nu jau bijušais „Ķepu-ķepā” iemītnieks, jo Kristaps Zutis viņu adoptēja un aizveda pie savas vecāsmātes, pie kuras runčuks turpmāk mitināsies.

Tas vēlreiz pierāda, ka pat Latvijā labi pazīstamas personas četrkājainos draugus sev meklē nevis pēc sludinājumiem, bet gan patversmēs. Un no tādiem cilvēkiem tiešām ir vērts mācīties.

Pateicamies Kristapam Zutim arī par finansiālo ziedojumu, kā arī patversmei noderīgām mantām, kas nāk gan no viņa, gan viņa draugiem. Paldies! Paldies! Paldies!" vēstīts patversmes lapā. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu