Stiliste Žanna Dubska kļuvusi par krāpnieku upuri un saņēmusi draudus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Stiliste Žanna Dubska savos sociālajos tīklos paziņoja, ka ir tikusi apkrāpta - viņas iecere sniegt stila konsultācijas izmantota ļaunprātīgiem nolūkiem.

Par to Dubska pastāstīja savos sociālajos tīklos. Kā izrādās, viņas izvēlētie sadarbības partneri, iespējams, ir krāpnieki.

"Man šķiet, ka esmu kļuvusi par krāpšanas upuri. Esmu izgudrojusi unikālu autorsistēmu sievietes figūras diagnostikai, lai varētu rast katras sievietes aprisēm atbilstošu formas un silueta apģērbus. Lai mana sistēma kļūtu pieejama ikviena sievietei Latvijā un ārpus tās.

Un es kopā ar sadarbības partneriem izveidoju e-veikalu, bet diemžēl sadarbības partneri sāka veikt dīvainas darbības, pieprasīt papildu samaksu skaidrā naudā bez līgumiem u.c., kā rezultātā mana izstrādātā sistēma ar piesaistītajiem maksājumu risinājumiem nonāca viņu rīcībā un viņi atsakās to man atdot. Esmu slēgusi piekļuvi http://dubska.lv/ru vietnei, lai manas klientes nenonāktu krāpnieku nagos. Diemžēl laika posmā no sistēmas publiskošanas līdz tās slēgšanai daudzas sievietes jau paguva veikt pasūtījumus, taču iespējamo krāpnieku dēļ man šī informācija nav pieejama.

Tādēļ, lūdzu, visas dāmas, kas pasūtījušas sev vai dāvanas veidā figūras diagnostikas pakalpojumu vietnē http://dubska.lv/ru, sazinieties ar mani, lai varētu saņemt pakalpojumu," rakstīja stiliste. 

Izdevumam "Vakara Ziņas" Dubska atklāja, ka šobrīd ar citu komandu cenšas apstrādāt pasūtījumus, taču, viņasprāt, iepriekšējie sadarbības partneri izrādījušies krāpnieki, jo sapratuši, cik daudz naudas ar projektu varēs iegūt.

To, ka kaut kas nav labi, sapratu brīdī, kad saņēmu draudus. Pagaidām nezinu, vai tas ir nopietni. Saņēmu arī pieprasījumu pēc nepamatotas naudas summas. Kad sapratu, ka veikals nedarbojas un ka ir grūtības ar pasūtīšanu, sāku prasīt, kāpēc tā. Arī banka sazinājās ar mani. Es jutu, ka notiek kaut kas nelabs.

Pieprasīju atskaites un dokumentāciju, kā arī pieņemšanas un nodošanas aktu. Tad sākās draudi.[..] Esmu saņēmusi ļoti lielu emocionālu triecienu. Bet tā jau mēs norūdāmies. Pašlaik prioritāte ir parūpēties par pasūtītājiem, cilvēkiem, kuri man uzticējās," izdevumam notiekošo komentēja Dubska. 

Foto: Žannas Dubskas stila un modes ceļveža krievu valodā “Taйны рижанки” prezentācija 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu