Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss par godu Kobem Braientam uztaisa tetovējumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Instagram

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "Lakers" basketbolisti Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss izlēma godināt mūžībā aizgājušā basketbolista Kobes Braienta piemiņu, uztaisot viņam veltītus tetovējumus. 

Lebrons par jauno kājas rotu pastāstīja sociālajos tīklos, īsajos video stāstiņos parādot, ka tetovētāja strādā pie jaunākā mākslas darba uz viņa kājas. 

Ar jauno tetovējumu, kas izskatās pēc melnās mambas ar floristikas elementiem, uz kreisās kājas augšstilba Džeimss tika pamanīts arī 30. janvāra basketbola treniņā. Dizains koncentrējas ap Braienta segvārdu Melnā Mamba. 

Lai gan zem tetovējuma esošie vārdi pagaidām ir neskaidri, šķiet, ka tur teikts "Mamba 4 Life" ("Mamba uz mūžu") vai "Kobe 4 Life" ("Kobe uz mūžu").

No tās pašas tetovētājas salona fotogrāfiju publicēja arī basketbolists Deiviss, īsajos video stāstiņos parādot, ka arī viņš taisa tetovējumu uz kājas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPNLA (@espnlosangeles) on

Jau ziņots, ka izcilais basketbolists un četru bērnu tēvs mūžībā aizgāja 26. janvārī, 41 gada vecumā.

"Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. 

Braients karjeru noslēdza 2016. gada 13. aprīlī, kad uzvarā pār Jūtas "Jazz" guva 60 punktus.

Braients pēdējās septiņās sezonās NBA bija apmaksātākais spēlētājs. 20 gadu ilgajā karjerā "Lakers" komanda Braientam samaksāja nedaudz vairāk par 300 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu