"Kā jebkura laba ideja, tā sākās krogā." Lai atrastu mīlestību, vīrietis Lielbritānijā izvieto 18 kvadrātmetru lielu reklāmu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vīrietis Lielbritānijā, meklēdams mīlestību, izīrējis reklāmas stendu, uz kura izvietots plakāts ar viņa attēlu un uzaicinājums uz randiņu, vēsta raidsabiedrība BBC.

30 gadus vecajam Markam Rofam apnikusi mūsdienās populārā iepazīšanās tam paredzētās lietotnēs, tāpēc viņš nolēmis veltīt 425 mārciņas (aptuveni 505 eiro), lai savu īsto vienīgo atrastu citādi.

"Ar mani sazinājušies vairāk nekā 100 cilvēki. Diemžēl puse bija vīrieši, bet tas tik un tā bija ļoti glaimojoši," pastāstīja Rofs.

Vīrietis ir brīvs jau gadu, un trīs metrus augsto un sešus metrus plato reklāmu izlicis, lai izceltos pūlī.

"Kā jebkura laba ideja, tā sākās krogā," pastāstīja Rofs. "Es runāju ar draugu, kā man neiet ar iepazīšanās lietotnēm, un viņš sacīja, ka man jāuzliek seja uz reklāmas stenda. Mēs pasmējāmies, bet tad es padomāju, ka tā ir laba ideja."

Plakātā vīrietis atgūlies uz sāna un uz tā ir norāde uz mājaslapu, kuras sauklis "viens vīrietis, viens reklāmas stends, viens mērķis".

Mājaslapā rakstīts, ka Marks ir "ārkārtīgi skaists un pieticīgs". Nopircis plakātu un izveidojis mājaslapu vīrietis tādēļ, ka "visi viņa draugi precas, bet viņam esot grūtības atrast, ar ko aiziet uz randiņu".

Tajā arī atrodama tāda informācija kā, piemēram, ka Marka rādītājpirksts ir 6,82 centimetrus garš, viņam ir divi draugi un viņš ir skūpstījies ar "vairāk nekā trim" sievietēm.

Rofs pastāstīja, ka kādam varētu likties, ka maksāt 425 mārciņas par šādu reklāmu ir neprāts, bet, "ja es atrodu mīlestību, tas ir diezgan lēti".

Viņš arī centies izveidot mājaslapu smieklīgu, lai viņš neradītu izmisuša neveiksminieka iespaidu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu