Foto ⟩ Šakira un Dženifera Lopesa "Super Bowl" spēlē pārsteidz ar grandioziem priekšnesumiem knapos tērpos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Pārādisim pasaulei, ko var paveikt divas mazas latīņu meitenes," īsi pirms pusaika Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēlē jeb "Super Bowl" uz skatuves mūziķe Dženifera Lopesa teica Šakirai.

Kā ierasts katru gadu, spēles starplaikos noris grandiozi šovi ar vairāku populāru mākslinieku līdzdalību. Šogad publiku izklaidēja divas popmūzikas zvaigznes - Šakira un Dženifera Lopesa.

Abas popzvaigznes pierādīja, ka spēj dziedāt, dejot vēderdejas, sērfot pūlī, skriet pa skatuvi, dejot ap stieni un pat spēlēt bungas vienlaicīgi. 

Grandiozajā un galvu reibinošajā šovā mūziķes vien 12 minūšu laikā izpildīja 20 dziesmas. 

Atšķirībā no pagājušā gada spēles viesmāksliniekiem Džastina Timberleika un grupas "Maroon 5", abas sievietes izpildīja savus lielākos hitus, koncentrējoties uz krāšņu šovu un horeogrāfiju. 

Šī bija ne vien pirmā reize vēsturē, kad uz skatuves kāpa divas dāmas, bet viņas arī bija pirmās mākslinieces no Latīņamerikas, kas tikušas pie šī goda. 

Abu popzvaigžņu uzstāšanās izpelnījās sajūsmu gan no slavenībām, gan interneta lietotājiem visā pasaulē, cilvēkiem nespējot noticēt enerģijai, ko ikvienam no skatuves sniedza mūziķes. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu