Sedokovai Timmas spēlē uzbrukuši piedzērušies un agresīvi līdzjutēji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete, Krievijas popmūzikas dīva Anna Sedokova savos sociālajos tīklos atklāja, ka mīļotā vīrieša spēlē piedzīvojusi ļoti nepatīkamu incidentu. 

Kā stāstīja Sedokova, viņa apmeklējusi Timmas spēli un gaidījusi ierodamies draugus. Viņu sēdvietās iesēdušies sveši cilvēki, no kuriem nāca spēcīga alkohola dvaša, viņi izturējušies agresīvi un bijuši pretinieku komandas līdzjutēji.

Sedokova laipni palūgusi, lai vīrieši nomaina sēdvietas, taču tie atcirtuši, ka "mainīs savas vietas, tad, kad gribēs". Sedokova laipni vīriešus palūgusi pārsēsties vēlreiz.

"Es redzēju, ka Jānis uz laukuma uztraucas, ka man blakus ir svešinieki, un es negribēju viņu uztraukt pirms spēles. Tad svešinieks man asi atbildēja: "Tu pārāk daudz no sevis atļaujies, es šeit sēdēšu, es teicu!" Un tad labi iereibušais vīrietis sāka uz mani kliegt un izrādīt agresiju. 

Labi, ka tuvumā bija kluba darbinieks, kuram es lūdzu palīdzēt. Vīrieši pārsēdās. Dažas rindas augstāk un atkal ne savās vietās, un visu spēli kliedza rupjības," savā ierakstā stāstīja Sedokova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu