Linda Abu Meri skaidro, kādēļ gribējusi apprecēt arābu vīrieti (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

LTV raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāja Linda Abu Meri pērn augustā mija gredzenus ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri. Kā izrādās, viņa jau pirms 15 gadiem gribējusi apprecēties ar arābu vīrieti. 

Izdevumam "Una" Abu Meri pastāstīja, ka laikā, kad viņa strādājusi izdevumā "Ieva" 2005. un 2006. gadā, viņa Ingai Gorbunovai, žurnāla bijušajai redaktorei, teikusi, ka gribētu apprecēties ar arābu vīrieti.

"Es neko tādu neatceros! (Smejas.) Es neticu ezoteriskām lietām, bet reizēm ir tā, ka tu palaid vārdu izplatījumā un tas atnāk pie tevis atpakaļ... Tiesa, krietns laiciņš bija jāpagaida," pastāstīja Abu Meri. 

Uz jautājumu, kāpēc tieši arābu vīrieti, Linda skaidro, ka, mācoties universitātē kopā ar arābu studentiem bija ievērojusi, ka "viņi forši izturas pret sievietēm".

"Šobrīd es to pieredzu pati — uzmanību, milzīgas rūpes, godīgumu, atbildību. Hosamam ir ļoti labas attiecības ar bērnu mammu, un viņš rūpējas par saviem bērniem. Turklāt man ir svarīgi, lai vīrietis būtu ar stingru mugurkaulu un pārliecību," intervijā izsakās Abu Meri.

Atgādinām, ka Hosams un Linda sāka attiecības 2017. gada nogalē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu