Kuras ir Zodiaka stilīgākās zīmes?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī vizuālā tēla izveidošana ir prasme, kuru ir iespējams izkopt dzīves laikā, ir cilvēki, kuriem estētiskā un gaumes izjūta ir iedzimta, vēsta krievu astroloģe Ludmila Bulgakova.

Ja Zodiaka labāk tērptie pārstāvji būtu jāsarindo topā, tā augšgalā noteikti būtu komunikablie Svaru zīmes pārstāvji  - šie cilvēki smalki izjūt visu skaisto un ir apveltīti ar spēju atrast brīnišķīgo tur, kur citi to neredz. Zem šī zvaigznāja dzimušos pilnībā var iedvesmot dzeltena lapa uz asfalta un viņi šo neparasto skatupunktu pārnes uz savu garderobi, atrodot veidus, kā īpaši pasniegt pat visparastākos apģērba gabalus.

Otrajā vietā atrodas Venēras pārvaldībā esošie Vērši - astroloģe min, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir dabas dots talants skaisti savienot šķietami atšķirīgas un nesaskanīgas lietas tā, ka tas rada harmonisku un estētiski baudāmu koptēlu.

Bronzas medaļu šajā sarakstā astroloģe piešķir krāšņajiem un izsmalcinātajiem Lauvas zīmes pārstāvjiem - šie cilvēki mīl dārgas un kvalitatīvas lietas, un bieži vien tērpjas tā, ka garāmgājējiem neviļus gribas atskatīties. Tas nenozīmē, ka Lauvas visu laiku staigā apkārt dārgos un ekstravagantos tērpos - pat parasts džemperis un džinsi viņu izpildījumā izskatās neparasti labi, galvenokārt, pateicoties labi atlasītiem aksesuāriem.

Gaisa zīmes pārstāvji Dvīņi ir apveltīti ar spēju pirmajā acu uzmetienā noteikt, vai viņiem kaut kas piestāvēs, turklāt viņi intuitīvi jūt, kas pašlaik ir modē, tādēļ viņi bez īpašas piepūles spēj saģērbties stilīgi un mūsdienīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu