Kuruca pārstāvētās "Nets" līderis Ērvings nespēlēs vismaz nedēļu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas "Nets" līderis Kairijs Ērvings gūtās ceļgala traumas dēļ laukumā nedosies vismaz nedēļu, kad viņa veselības stāvokli tiks izvērtēts atkārtoti.

Ērvings ceļgala saišu sastiepumu guva sestdienas spēlē pret Vašingtonas "Wizards". Nākamajā dienā "Nets" spēlētājam tika veikta magnētiskā rezonanses, kas parādīja, ka basketbolists nav guvis nopietnu traumu, bet gan sastiepis mediālās saites.

Paredzams, ka Ērvings noteikti nespēlēs šīs nedēļas mačos pret Fīniksas "Suns", Goldensteitas "Warriors" un Toronto "Raptors". Nākamnedēļ Bruklinas vienībai paredzētas divas spēles - pret Indianas "Pacers" un vēlreiz pret "Raptors".

Ērvings sestdienas spēli pameta pēdējā ceturtdaļā, kad vienā no epizodēm cīņā ar Bredliju Bīlu, viņš neveikli krita. Spēlētājs kādu laiku pavadīja uz zāles grīdas, bet īsi pēc tam nolēma doties uz ģērbtuvi.

Basketbolists šosezon jau izlaidis 28 spēles, jo gada sākumā viņš dziedēja gūto pleca traumu. 26 spēles viņš izlaida pleca traumas dēļ, bet vēl vienu, jo guva kājas augšstilba muskuļa savainojumu. Savu pēdējo spēli Ērvings izlaida dienā, kad dzīvību zaudēja viņa skolotājs un tuvs draugs Kobe Braients.

Basketbolists šosezon laukumā devies 20 spēlēs, kurās caurmērā guvis 27,4 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un atdevis 6,4 rezultatīvas piespēles.

"Nets" komanda ar 21 uzvaru 48 spēlēs Austrumu konferencē ieņem septīto pozīciju.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu