Kulda izceļas ar rezultatīvu piespēli zaudētā KHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Arturs Kulda pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Ņižņekamskā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, taču pretinieki atbildēja ar sešiem iemestiem vārtiem un uzvaru.

Čerepovecas "Severstaļ" viesos ar 2:6 (1:2, 1:4, 0:0) zaudēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Viesu komandā Kulda rezultatīvi piespēlēja komandas pirmo vārtu guvumā, kad izcēlās Sergejs Monahovs, kā arī pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Mājinieki divreiz izvirzījās vadībā, un "Severstaļ" abas reizes atspēlējās, pirmoreiz arī ar Kuldas palīdzību. Tomēr otrā perioda vidū mājinieki divreiz realizēja vairākumu, līdz perioda beigām vēl divreiz ieņēma "Severstaļ" vārtus un droši aizvadīja spēli līdz uzvarai.

Viesiem abu vārtu gūšanā piedalījās Monahovs, reizi arī rezultatīvi piespēlējot. Savukārt mājinieku rindās "hat-trick" jeb trīs gūti vārti septiņos metienos Zeka Mičela kontā, bet pa trim punktiem (1+2) sakrāja arī Pāvels Porjadins un Raiens Mērfijs.

Citā spēlē Maskavas "Dinamo" mājās ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv". .

Miks Indrašis mājinieku rindās laukumā pavadīja 17 minūtes un 57 sekundes, divreiz metot pa vārtiem un reizi bloķējot pretinieka metienu.

Pa diviem punktiem (1+1) guva Dmitrijs Jaškins un Vadims Šipačovs, bet divas piespēles Juso Hietanena kontā.

Vēl vienā mačā Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Spartak" savā laukumā ar 

0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpās Sanktpēterburgas SKA. 

Kaspars Daugaviņš "Spartak" komandā uz ledus pavadīja 17 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus, reizi bloķēja pretinieka metienu un zaudēja abos iemetienos.

Viņa komandas biedrs Mārtiņš Karsums laukumā pabija 15 minūtes un divas sekundes, kurās izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem un arī zaudēja abos iemetienos.

Maskavas "Dinamo" ar 75 punktiem 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, "Spartak" ar 68 punktiem 55 mačos ierindojas piektajā vietā, bet "Severstaļ" 55 spēlēs nopelnījuši 48 punktus, kas ļauj ieņemt desmito pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu