"Vizualizējiet to, ja varat." Bjušais spēlētājs stāsta, kā pilnīgi kails Šakils O'Nīls reiz vajājis treneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šakils O'Nīls
Šakils O'Nīls Foto: AP/Scanpix

Šakils O'Nīls savas karjeras laikā bija ne tikai neapstādināms spēks laukumā, bet arī ļoti spilgta un kolorīta personība ārpus tā. Par to liecina arī O'Nīla bijušā komandas biedra Leonardo Barbosas stāsts portālā "Players Tribune".

O'Nīls un Barbosa Fīniksas "Suns" rindās bija komandas biedri laika periodā no 2007. līdz 2009. gadam. Barbosas aprakstītais incidents noticis pirms kādas no regulārās sezonas spēlēm. 

"Šaks ir biedējošs čalis. Bet, kad tu cilvēku redzi kailu, tu iepazīsti jaunu viņa personības pusi. Vai esat gatavi šim stāstam? Jūs neesat," amizantā atgadījuma aprakstu iesācis Barbosa.

Pirms kādas no spēlēm O'Nīls kopā ar Barbosu devušies pie treneriem, lai sagatavotos gaidāmajam mačam.

Abi spēlētāji mierīgi iegājuši ģērbtuvēs, novilkuši drēbes un devušies uz procedūru istabu, lai sagaidītu kluba trenerus. Jāatzīmē, ka abi basketbolisti bijuši pilnīgi kaili, atskaitot dvieli ap viņu vidukļiem.

"Tā nu mēs tur sēdējām, apsegušies tikai ar dvieļiem. Gaidījām aptuveni 15 minūtes. Redzēju, ka Šaks sāk dusmoties. Pēkšņi viņš pielēca kājās, nometa dvieli (nezinu kāpēc) un devās uz trenera ofisu. Šaks atvēra durvis un trenerim vaicāja: "Tu nāksi? Vai arī man tevi jāpaceļ un jāaiznes?"" turpinājis Barbosa.

No sākuma "Suns" treneris domājis, ka O'Nīls joko. Pēc tam, kad augumā raženais spēlētājs pienācis viņam dažus soļus tuvāk, treneris sapratis, ka O'Nīla prātā šoreiz humora nav.

"Treneris nolēma skriet. Protams, Šaks viņam sekoja. Joprojām pilnīgi kails. Tā Šaks pilnā ātrumā nabaga trenerim dzinās pakaļ. Viņi abi paskrēja garam citiem "Suns" darbiniekiem, kuriem mugurā bija kluba atribūtika un uzvalki," kuriozo atgadījumu ieskicējis Barbosa.

"Tikmēr Šakam mugurā bija viņa "dzimšanas dienas uzvalks". Vizualizējiet to, ja varat. Šaks, būdams pilnīgi kails, dzenas pakaļ mūsu mazajam trenerim un kliedz uz viņu," jokojis Barbosa.

Viens no visu laiku labākajiem centra spēlētājiem, slavas zāles dalībnieks un čempions minētajā dienā nabaga treneri, pēc Barbosas stāstītā, apkārt dzenājis teju 15 minūtes.

"Tas ir mans draugs, tas ir Šaks," nobeigumā rakstījis Barbosa.

O'Nīls savas karjeras laikā aizvadīja 19 sezonas, kuru laikā viņš vidēji spēlē atzīmējās ar 24,3 punktiem un 11,6 bumbām zem groziem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu