Indra Salceviča skaidro, kādēļ nelasa sieviešu žurnālus: Tie man lika justies slikti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Stiliste, blogere un "body positive" kustības vēstniece Indra Salceviča ikdienā nelasa sievietēm paredzētos žurnālus. Sociālajos tīklos viņa atklāja, kāpēc.

“Šodien manās rokās gaidīšanas rindā nonāca kāds preses izdevums, kas radīts sievietēm. Ir pagājuši vairāku gadi kopš neesmu apzināti lasījusi Latvijas drukātās preses sieviešu žurnālus. Nenoliegšu – esmu kādu ik pa laikam nopirkusi man interesējošas intervijas pēc, bet lasīt tā, kā to darīju pirms kādiem pieciem gadiem, neesmu.

Škirstu, lasu virsrakstu un ziniet ko? Visnotaļ rūgta pēcgarša. Ar saldu cukuru pārlietas slejas, pamacības, kā nomest riepu, kā uzkačāt dibenu, pieredzes stāsti ....ko darīt, kā dzīvot, kā sportot.

Un vienā no žurnaliem bija pat grāmatu ieteikums, kas obligāti būtu jāizlasa – francūzietes nekad nepaliek resnas. Vēl trūka aprakstu, ka vakarā jāiedzer vīns, un vīrs gultā jāgaida mežģīņu veļā. Lasu tos virsrakstus un sapratu, kāpēc es neapzināti atteicos tos lasīt. Tie man lika justies slikti. Tie lika domāt, ka neesmu pietiekami laba ne ķermeniski, ne fiziski, ne emocionāli.

Es atteicos, jo, lasot šos rakstus, es ieraudzīju, ka dzīvoju nepareizi,” atklāja pašmāju slavenība.

Salceviča turpināja: “Viņi iedzina mani kaut kādā šaustīšanas vilnī, un turklāt tie visi raksti patiesībā ir ne par ko. Ko es gribēju teikt? Dāmas, nelasiet un nešķirstiet žurnālus, kuri liek jums justies slikti! Atsekojiet Instagram cilvēkiem, kuri liek jums justies slikti! No tādām ziņām neiedvesmojas. Tādas ziņas nomāc, liek feikot.

Atseko no tā, kas iedzen kompleksos! Iedvesmojies pati no sevis! Un pofig, ko tur raksta tajos žurnālos.

Pedējo piecu gadu laikā nekas nav mainījies. Un, ja arī Tu kādreiz pieķer sevi pie domas - neesmu pietiekami laba, kā es sevi pirms pieciem gadiem. Nostājies pie spoguļa... paskaties uz sevi. Jā, neesi tuvu kultivētājam ideālam. Nu un? Za to, tīri nečevo! Kā domāsi, tā dzīvosi un dzīvot vajag skaisti, tāpat kā domāt!” tā Indra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Kā jau ziņots, 2019. gada noslēgumā kļuva zināms, ka Salceviča salaulājusies ar mīļoto vīrieti Kasparu Bērziņu. Tiesa, pāris kāzu datumu publiski nav atklājis. 

Indru un Kasparu vieno romantiskas attiecības kopš 2018. gada pavasara.

Salcevičai ir divi dēli no iepriekšējām attiecībām.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu