Dīvāna eksperti joko un metas aktīvi komentēt "Supernovas" finālu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Supernovas" zvaigznes mirdz uz sarkanā paklāja
"Supernovas" zvaigznes mirdz uz sarkanā paklāja Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Šovakar TV ekrānos skatītāji aktīvi seko līdzi Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursam “Supernova 2020”, kurā tiks noskaidrots, kurš izpildītājs pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē.

Arī šo lielo notikumu aktīvi komentē sociālo tīklu lietotāji, daloties ar savām domām un jokiem par konkursa dalībnieku priekšnesumiem.

Kā ziņots, "Supernova 2020" fināla tiešraidi vada Ketija Šēnberga, Toms Grēviņš un populārā vlogere Beta Beidz jeb Beāte Bērziņa, kurai šī ir debija TV.

Konkursa uzvarētāju šogad pilnībā nosaka skatītāju balsojums, ko veido telefonbalsojums, SMS balsojums un internetbalsojums konkursa mājas lapā.

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Roterdamā, Nīderlandē, piedalīsies 41 dalībvalsts. Latvijas pārstāvis uzstāsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā, un par vietu finālā cīnīsies ar dalībniekiem no Igaunijas, Dānijas, Austrijas, Šveices, Somijas, Moldovas, Sanmarino, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Bulgārijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas. Visas minētās otrā pusfināla valstis, kā arī Francija, Lielbritānija un Spānija no tā saucamā "lielā piecinieka" varēs balsot par Latvijas dziesmu, panākumu gadījumā ļaujot tai startēt Eirovīzijas finālā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu