NBA aizvadītajā naktī: "Celtics" un "Clippers" sagādā vēl pēdējo trilleri pirms pārtraukuma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bostonas "Celtics" basketbolisti
Bostonas "Celtics" basketbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bostonas "Celtics" ceturtdien pirms gaidāmās Visu zvaigžņu spēles tikai otrajā pagarinājumā spēja pieveikt spēcīgo Losandželosas "Clippers".

NBA smagsvaru duelī "Celtics" otrajā pagarinājumā uzveic "Clippers"

"Celtics" mājās ar 141:133 (30:32, 30:26, 31:29, 23:27, 27:19) otrajā papildlaikā uzvarēja "Clippers".

Bostonas komandas uzvaru nokārtoja Gordons Heivords un Džeisons Teitums, kuri otrā papildlaika galotnē realizēja vairākus metienus pēc kārtas, kā rezultātā izdevās veikt nelielu atrāvienu, ar ko bija gana panākumam.

Rezultatīvākais Bostonas komandā ar 39 punktiem bija Teitums, kura rēķinā arī deviņas atlēkušās bumbas. Vēl 31 punktu iemeta Markuss Smārts, bet 21 punkts un 13 bumbas zem groziem Heivordam. Losandželosas vienībā 35 punktus guva Lū Viljamss, 28 punkti un 11 bumbas zem groziem Kavai Lenarda rēķinā, bet vēl 24 punktus un 13 atlēkušās bumbas pievienoja Montrezls Herels.

Video: "Celtics" - "Clippers" spēles spilgtākie momenti

Zaiona karjeras rekords neglābj "Pelicans" no zaudējuma

Otrā ceturtdienas mačā Ņūorleānas "Pelicans" savā laukumā ar 118:123 (30:29, 28:37, 35:32, 25:25) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder".

Jaunu karjeras rezultativitātes rekordu sasniedza "Pelicans" debitants Zaions Viljamsons, kurš iemeta 32 punktus, kamēr Džonatans Klejs Rediks pievienoja 24 punktus. Pretējā laukuma pusē ar 29 punktiem izcēlās Danilo Galināri, bet Denisa Šrēdera kontā 22 punkti.

Video: "Pelicans" - "Thunder" spēles spilgtākie momenti

Nākamās regulārā čempionāta spēles paredzētas vien nākamajā ceturtdienā, bet jau šodien laukumā dosies pirmie Visu zvaigžņu spēles dalībnieki. Piektdien laukumā spēkosies labākie jaunie basketbolisti no ASV un Pasaules komandām. Sestdien paredzēti meistarības konkursi, bet svētdien tiks aizvadīta Visu zvaigžņu spēle starp Lebrona Džeimsa un Jaņņa Adetokunbo komandām.

Jau ziņots, ka tālmetienu konkursā pirmo reizi karjerā piedalīsies Dāvis Bertāns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu