Kembridžas hercogiene atklājusi, ka viņas bērnu audzināšanas etalons ir "lieliska vecmāmiņa"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Viljams un Ketrīna ar atvasēm.
Princis Viljams un Ketrīna ar atvasēm. Foto: AFP / Scanpix

Kembridžas hercogiene Ketrīna atklājusi, ka viņas bērnu audzināšanas etalons ir "lieliskā vecmāmiņa", kas viņu bērnībā iesaistījusi mākslās un rokdarbos, dārzniecībā un gatavošanā, vēsta britu raidorganizācija BBC.

Savā pirmajā intervijā tiešsaistes pārraidē Ketrīna sacīja, ka vēlas līdzīgas pieredzes radīt savām atvasēm - prinčiem Džordžam un Luisam un princesei Šarlotei.

Runājot pārraidē "Laimīga mamma, laimīgs mazulis", Kembridžas hercogiene vadītājai Džovannai Flečerei atklāja, ka aptauja, viņa sākusi, lai veicinātu diskusijas par agrīno bērnību, radīta ar mērķi, lai cilvēkiem pajautātu, "kam viņi piešķir nozīmi, mūsdienās audzinot bērnus".

"Man bija lieliska vecmāmiņa, kas mums veltīja daudz laika spēlējoties, nodarbojoties ar mākslām un rokdarbiem, ejot uz siltumnīcu nodarboties ar dārzkopību, un gatavojot ar mums," sacīja Ketrīna. "Un es cenšos ieviest daudzas no pieredzēm, ko viņa mums deva tolaik, pieredzēs, ko es sniedzu saviem bērniem."

Hercogiene pastāstīja, ka viņas prioritātes iekļauj bērnu nodrošināšana ar "laimīgām mājām" un "drošu vidi", ko viņa pati izjuta bērnībā.

Viņa pastāstīja, ka ir "aizrautīga" par to, ka bērni pavada laiku svaigā gaisā, piebilstot, kas tas ir "tik lieliski fiziskajai un garīgajai labsajūtai", kā arī tas rada pamatus veselīgai atpūtai.

"Tā ir tik laba vide, kur pavadīt laiku, veidojot veselīgas attiecības bez lietām, kas novērš uzmanību, kā "man jāgatavo" un "man jādara tas". Un patiesībā tas ir vienkārši," sacīja Ketrīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu