Repera Timati līgava negatīvi izteikusies par ķeizargriezienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Repera Timati bērna māte Anastasija Rešetova.
Repera Timati bērna māte Anastasija Rešetova. Foto: Instagram

Slavenā Krievijas repera līgava un jaunā māmiņa Anastasija Rešetova pirms četriem mēnešiem laidusi pasaulē abu dēlu - Ratmiru. Kopš lielā notikuma zvaigžņu pāris ar savu atvasi jau paspējuši doties ceļojumā, taču nu ir atgriezušies mājās. Fanu uzmanību piesaistījis kāds "Instagram" ieraksts, kurā Rešetova izsakās par ķeizargriezienu ne pārāk atzinīgi, vēsta portāls "Postimees".

Slavenā sieviete pagājušajā nedēļā nolēmusi atbildēt uz fanu jautājumiem par savām dzmedībām. Viņa atzīmējusi, ka bērns nācis pasaulē dabīgā veidā un viņai neesot radusies pat doma par to, ka varētu veikt ķeizargiezienu. Sieviete uzskata, ka šī manipulācija ir veicama tikai galējas nepieciešamības gadījumos - modele uzsver, ka bērna laišana pasaulē ar saviem spēkiem esot krietni labāka no emocionāla skatu punkta.

"Apzināts un izvēlēts ķeizargrieziens nav pat īstas dzmedības, bet gan vēdera operācijas.

Bieži gadās, ka sieviete izvēlas datumu, ārsti pārgriež vēderu un bērns rokā. Nesaprotu šo!

Tā, protams, ir katras māmiņas izvēle, taču, manuprāt, šī operācija nav salīdzināma ar emocijām, kuras gūsti tad, kad bērns dzimst pa īstam, ilgi un sāpīgi," dalījusies Anastasija.

Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Jaunā māmiņa ierakstā gan uzreiz atvainojusies savām paziņām, kuras ir veikušas šo operāciju, uzsverot, ka tikai izsaka savu personīgo viedokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu