Policija ASV palīdz izmisušai māmiņai sagādāt pienu viņas mazulim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Dzīvē var gadīties visneparedzētākās krīzes situācijas un dažkārt palīdzību var saņemt no visnegaidītākajiem avotiem. To pieredzējusi kāda māmiņa ASV Jūtas štatā, kurai grūtā mirklī likumsargi atveduši piena maisījumu viņas zīdainim, vēsta portāls "People". 

Šenona Bērda, piecu bērnu māte, sazvanījusi Jūtas štata Hailendas pilsētas likumsargus divos naktī, jo sapratusi, ka nav spējīga pabarot savu sešas nedēļas veco zīdaini. Sievietes vīrs uz to mirkli ir atradies ārpus pilsētas un viņas mājās nav glabājies piena maisījums, jo līdz šim viņa bērnus barojusi ar krūti, vēstījis vietējais televīzijas kanāls KSL-TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shannon Bird (@birdalamode) on

"Viņa kliedza. Sazvanīju savu vīru un mēs sākām aktīvi meklēt risinājumus. Zvanīju kaimiņiem, vietējiem pusaudžiem un manam jaunākajam brālim, taču neviens nebija nomodā," televīzijai atklājusi Bērda.

Telefonsarunas ierakstā policijai dzirdams, kā sieviete skaidro, ka "es nekad neesmu bijusi šādā situācijā - man burtiski izbeidzās piens! Šis ir mans piektais bērns un nekas tāds līdz šim vēl nebija noticis".

Policisti, kas saņēma šo zvanu, devušies uz sievietes mājām ar vairākiem litriem piena. Kad likumsargi ieradušies Bērdas mājās, kļuvis skaidrs, ka meitenīte ir pārāk jauna parastam pienam, tādēļ viņi devušies pakal piena maisījumam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shannon Bird (@birdalamode) on

Pēc kāda laika izpalīdzīgie likuma kalpi atgriezušies ar piena maisījumu, kas vienam no viņiem bija palicis prātā no viņa meitas agrās bērnības. Policisti atteikušies no sievietes piedāvātās samaksas un novēlējuši ģimenei mierīgu vakaru.

Policistu labais darbs ātri vien guvis atzinību sociālajos tīklos un viņiem uzslavu "Facebook" veltījis arī vietējais policijas departaments, paziņojot, ka "esam ļoti lepni par saviem darbiniekiem un viņu nodošanos savam darbam".

Šenona Bērda KSL-TV atklājusi, ka bijusi ļoti pārsteigta par likumsargu rīcību, jo viņa sākotnēji vēlējusies lūgt palīdzību parūpēties par viņas bērnu drošību, kamēr viņa pati būtu devusies uz veikalu pēc nepieciešamā.

"Man nekad nebija tūcis ēdiena savam mazulim. Tas mani patiešām nobiedēja," stāstījusi Bērda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu