Igors Krutojs par konfliktu ar Laimu Vaikuli: Mums abiem labāk nekontaktēties (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igors Krutojs
Igors Krutojs Foto: Jānis Škapars/TVNET/LETA/ коллаж Русский TVNET

Krievijas slavenais producents Igors Krutojs pirmo reizi pēc ilga laika komentēja savas saspīlētas attiecības latviešu mūziķi Laimu Vaikuli, tā kā starp abiem izcēlās konflikts.

Atbildot uz Krievijas mediju jautājumu par to, vai konflikts ar Vaikuli ir nokārtojies, Krutojs atbildēja, ka nav sazinājies ar dziedātāju. 

"Konflikta nav. Iniciators nomelnošanai publiskajā telpā nebiju es. Pašlaik mēs neuzturam nekādu saikni. Lai arī es saprotu, ka Laima man nav sveša - mēs pat esam krustvecāki Raimonda Paula mazmeitai Monikai. Taču man šķiet, ka viņa pret mani izturējās neētiski. Tāpēc, visdrīzāk, mums abiem labāk nekontaktēties," skaidroja Krutojs. 

Atgādinām, ka abu konflikts izcēlies tad, kad pēc dziesmu konkursa "Jaunais vilnis", kura dibinātājs ir Krutojs, Vaikule Jūrmalā izveidoja savu festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala".

"Igors dusmojas uz mani mani, ka esmu nodevēja, uztaisīju festivālu pēc tam, kad "Jaunais vilnis" aizgāja,” pastāstīja Vaikule.

Krutojs bija publiski paudis viedokli, ka Vaikule esot "viltīga", norādot, ka viņš ar mūziķi nevēlas uzturēt kontaktus. Tas saistīts ar to, ka laikā, kad notikušas pārrunas par "Jaunā viļņa" atgriešanos Jūrmalā, Vaikule sākusi rīkot savu festivālu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu