Autiņbiksītes šķīvjos un mīlēšanās pie vakariņu galda. Tallinas restorānu darbinieki atklāj šokējošākos kuriozus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nevienam nav noslēpums, ka darbs klientu apkalpošanas nozarē nav viegls, neatkarīgi no tā, vai darbs tiek veikts pie lielveikala kases vai smalkā restorānā. Šīs profesijas pieprasa lielisku paškontroli, labas komunikācijas spējas un emocionālo noturību. Par situācijām, kuras šokējušas pat rūdītus nozares speciālistus Tallinā, vēsta portāls "Postimees".

Par kuriozajiem atgadījumiem, kuri likuši pacelt uzaci pat viesmīļiem ar tērauda nerviem vēsta "Instagram" konts @restomeemid, kas regulāri dalās ar dažādiem nozarē aktuāliem atgadījumiem un mēmēm. Lapas autors Rainis Pajumjae intervijā igauņu televīzijas raidījumam "Õhtu!" atklājis, ka šis projekts, ar kura palīdzību viņš atslābinās pēc garas darba dienas, kalpo arī kā labs komunikācijas veids ar citu restorānu un bāru darbiniekiem. Galu galā - kuriozus ir piedzīvojuši pilnīgi visi nozarē strādājošie.

Pirms kāda laika Rainis saviem interneta sekotājiem lūdzis dalīties ar visneprātīgākajiem un savādākajiem atgadījumiem viņu darba vietās. Atsaucība bijusi neticami liela - visus stāstus vienā dienā nemaz nav bijis iespējams publicēt, tādēļ tikušas izvēlētas pašas smieklīgākās situācijas.

"Lai dievs neredzētu, ka klients dzer vīnu, nācās to no pudeles pārliet tējkannā un servēt tikai tad" vai "atnāca ar kucēnu, sāka dzert, kucēns pazuda" - tā "Instagram" konta sekotāji.

Par atsevišķu šausmu stāstu "žanru" esot kļuvuši stāsti par māmiņām.

"Kāda jauna sieviete ieradās ar pudelīti, kurā bija iepildīts viņas krūts piens un lūdza, lai ar to pagatavojam viņas kafiju" un "nomainīja autiņbiksītes uz restorāna galda un ielika netīro priekšmetu tukšā šķīvī" - stāsta interneta lietotāji.

Izrādās, ka ne mazumu galvassāpju Tallinas restorānu un bāru darbiniekiem sagādājot somu tūristi.

"Kāds kungs, kuram varēja būt mazliet pāri 60 gadiem, uzdāvināja man saini, kuru piekodināja atvērt mājās. Tajā bija septiņas stringu biksītes", "Kāds kungs man piedāvāja 300 eiro par "atnākšanu ciemos". Jāpiebilst, ka esmu vīrietis" - dalījušies "Instagram" lietotāji.

Ne tik jautra ir atbildēs iezīmētā tendence par vardarbību darbavietā, ar kuru saskārušās tikai daiļā dzimuma pārstāves. Kāda sieviete rakstījusi, ka atteikusies apkalpot galdiņu, pie kura sēdējuši vairāki pamatīgi iereibuši kungi, kas beidzies ar sitienu ar dūri pa seju, cita atklājusi, ka klients dabūjis pa ausi, jo uzdrošinājies iekniebt viņai dibenā.

Restorānu un bāru darbinieces tāpat krietni biežāk tikušas nolamātas un viņām piedāvāts stāties dzimumattiecībās par naudu.

Bijuši arī patiesi dīvaini un baisi atgadījumi - piemēram, kāds klients pasūtījis glāzi alus, izdzēris to un nomiris. Dažu klientu dzīvības aprāvušās arī iestāžu tualetēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu