Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ienes jaunas vēsmas gultas dzīvē ar rotaļlietām! Festivāla "Erots 2020" ieteikumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: SexyStyle

"Latvieši paliek arvien drosmīgāki, un arvien populārākas kļūst rotaļlietas, aksesuāri un intīmās kosmētikas produkti, ko var lietot kopā ar partneri," norāda Latvijā vispopulārākā erotisko preču interneta veikala "SexyStyle" pārstāve Vikija Klišāne.

Jau šajā nedēļas nogalē - 21. un 22. februārī - Ķīpsalā notiks pasākums tikai pieaugušajiem, "Erots 2020", kurā varēs ne vien vērot seksīgus priekšnesumus, bet arī iegādāties erotiskas mantiņas mīlas dzīves dažādošanai. Pāris klientu favorīti:

Labākais palīgs sievietei guļamistabā - klitorālais stimulators

Sievietes fiziskajai un emocionālajai veselībai orgasmi ir vitāli nepieciešami, tādēļ viena no populārākajām rotaļlietām, ko izvēlas gan sievietes pašas sev, gan arī vīrieši iegādājas kā dāvanu mīļotajām, ir klitorālais stimulators "Womanizer". Ar šī efektīvā stimulatora palīdzību sieviete orgasmus var sasniegt ļoti viegli un ātri - 98 % sieviešu, lietojot šo brīnumierīci, sasniedz orgasmu mazāk nekā 5 minūtēs!

Lielāki un mazāki masturbatori vīriešu baudai

Populāras rotaļlietas stiprā dzimuma baudai ir masturbatori, kas padara locekļa masāžu īpaši patīkamu un aizraujošu. Tie var būt gan mazi un kompakti kā "Tenga Egg", gan izmēros lielākas rotaļlietas, kas ar savu īpaši izstrādāto tekstūru sniegs maksimāli intensīvu stimulāciju, palīdzot vīrietim arī uztrenēt seksuālo izturību, lai novērstu pāragru kulmināciju. Dāmas vīrieša lutināšanai bieži vien izvēlas jau pieminēto "Tenga Egg" vai "Fleshlight Quickshot", kas ir labs palīgs orālajā seksā un ļauj radīt vīrietim sajūtu, ka tiek lietota baudpilnā dziļās rīkles tehnika.

Spēles nerātnām pāru aktivitātēm

Savu mīļoto iepazīšanai un iepriecināšanai latvieši bieži izvēlas arī dažādas spēles, piemēram, tepat Latvijā ražotās spēles pāriem - "Joyful Couple" vai "OpenMity", kas sniedz jaunas idejas romantiskām un nerātnām pāru aktivitātēm.

Sveces, kas pārvēršas par masāžas eļļām

Klasiskajām masāžas eļļām ir uzradies jauns konkurents - masāžas sveces. Tās izskatās kā parastas sveces, bet sveču vaska vietā ir sacietējusi masāžas eļļa, kas liesmas siltuma ietekmē izkūst. Šo silto, aromātisko eļļu var liet uz ķermeņa un veikt juteklisku masāžu.

Rotaļājies ar partneri, pat neatrodoties blakus

Ļoti mūsdienīgas un jautras rotaļlietas ir vibrolodītes ("Lovense Lush 2") un pāru vibratori ("We-Vibe Sync"), kuri ir vadāmi ar telefona lietotni. Pateicoties iespējai tās kontrolēt ar telefona palīdzību, ir iespējams rotaļāties ar savu partneri pat neatrodoties blakus. Šis ir ideāls risinājums attiecību uzturēšanai no attāluma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu