Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sieviešu padomi vīriešiem labākai gultas dzīvei (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mēdz teikt, ka sievietes esot no Venēras, bet vīrieši - no Marsa. Lai arī tās ir blēņas, nevar noliegt, ka abu dzimumu starpā ir atšķirības ne tikai fizioloģiskā, bet arī emocionālā un seksuālā ziņā. Par to, ko mīlēšanās laikā, sieviešuprāt, vajadzētu ņemt vērā vīriešiem, vēsta portāls "Best Health Mag".

Tikai bez steigas

Sievietēm ir nepieciešams daudz ilgāks laiks - viņas ir "jāuzsilda kā zupa uz lēnas uguns", vēsta portāls. Ir pierādīts, ka ikdienas stress un sadzīves pienākumi bieži var mazināt sievietes seksuālo apetīti, turpretī lielākā daļa vīriešu spēj to ignorēt. Vīriešiem vajadzētu mēģināt darīt visu, lai partnerei palīdzētu aizmirst sadzīves problēmas - tieši tādēļ guļamistabā tik svarīga ir romantika. Palīdzi viņai nomazgāt traukus pēc vakariņām vai sagatavo vannu - tas viņas raizes jau padarīs mazākas un ļaus justies gatavākai seksam. 

Neesi savtīgs

Nereti novērojams, ka seksā pirmais baudu sasniedz vīrietis. Diemžēl liela daļa stiprā dzimuma pārstāvju uzskata, ka te ir liekams punkts un ar viņa kulmināciju sekss ir beidzies. Tas, protams, ir negodīgi pret partneri. Ja tā ir gadījies, kas ir pilnīgi normāli, palīdzi sasniegt baudu arī viņai. Ir rokas, mēle un plauktiņā kāda seksa rotaļlieta... Tieši šo vīrieša rīcību sievietes novērtēs īpaši.

Iepazīsti partneres ķermeni

Lai sekss būtu lielisks, partneriem ir jāpārzina spēles noteikumi, kas nozīmē - otra ķermenis un kas tam patīk vislabāk. Protams, pagale viena nedeg, tāpēc arī sievietēm ir jārunā un jāpastāsta, kur pieskārieni ir vislabākie, bet kuras ķermeņa zonas nav nemaz tik erogēnas kā rakstīts grāmatās. Jūsu mērķis ir viens - sniegt otram baudu, lai pēc tam to saņemtu pats. 

Neviens nav atcēlis higēnu

Augsti papēži, zeķturi, smaržas... Sievietes ikdienā sevi krietni vairāk kopj, taču nereti saņem tieši pretējo - nenovilktas zeķes gultā un nesakoptu intīmo zonu. Vīriešiem ir jāatceras, ka arī sievietes "mīl" ar savām maņām. Vīrieši, rūpējieties par sevi un padomājiet, vai tie bārdas rugāji, kas jums pašam šķiet ļoti stilīgi, ir piemēroti, lai skūpstītu viņas intīmās vietiņas? Arī nesakopti nagi ir nehigiēniski, ja rokas jums ir neatņemams instruments seksuālās baudas sniegšanai.

Lielais "O"

Vīriešie nereti šķiet, ka sievietei vienmēr jāsasniedz kulminācija, turklāt tam vienmēr jābūt spilgti un skaļi - kā kārtīgā pornofilmā. Realitātē ir sievietes, kuras sasniedz orgasmu ļoti reti, jo viņām to ir grūti izdarīt, tāpēc, ja sieviete nesasniedz orgasmu, tas nav jāuztver personīgi. Godīgi aprunājieties par viņas orgasmiem - cik tie ir bieži un kas tos izraisa visbiežāk. Iespējams, dažkārt nav pat vajadzīgs pats seksuālais akts, bet pietiek ar manuālu stimulēšanu vai orālu seksu. Katra sieviete ir atšķirīga. 

Klusums nenozīmē, ka ir slikti

Sieviete klusē, jo visbiežāk koncentrējas uz orgasmu, kuru vēlas sasniegt. Dāmas, kuras seksa laikā apklust, pat ja iepriekš bija skaļas, gandrīz vienmēr ir jau pavisam tuvu orgasmam. Sievietēm ir jāizstāsta par savu praksi orgasmu saņemšanā, lai partneris nenolasītu "nepareizos signālus" un spētu palīdzēt gūt maksimālo baudu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu