"Tie ir brīnumi - pēc tāda negadījuma viss beidzās tik labi." Vīrietis ASV, cenšoties palīdzēt šoferim, piedzīvo kritienu no tilta (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Trešdien, 19. februārī, nepatīku atgadījumu piedzīvojis kāds ASV piegādes kompānijas "FedEx" šoferis Džeremija Kribss. Vīrietis apstājās ceļa malā, lai palīdzētu kādam iestrēgušasm autovadītājam, taču nokrita no 23 metrus augsta tilta, vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

24 gadus vecais vīrietis izkāpa no sava kravas automašīnas, lai palīdzētu šoferim. Tad viņš ieraudzīja, ka viņa virzienā strauji tuvojas traktors ar piekabi, tādēļ lēca nost no ceļa. Kribsam šķita, ka viņš piezemēsies zālienā, taču patiesībā nolēca no tilta un piezemējās smiltīs.

"Kad sapratu, ka traktora vadītājs ietrieksies mašīnā, ko viņš arī izdarīja, es vienkārši reaģēju. Ārā bija piķa melna tumsa. Man šķita, ka lecu zālienā, taču sajutu, ka krītu brīvajā kritienā," sacīja Kribss.

Salisberijas ugunsdzēsējs Džeikobs Vodočidskijs nokāpa lejā zem tilta un viņam škita, ka Kribss ir paralizēts, taču atrada viņu stāvam uz savām kājām. Par spīti spēcīgajiem reiboņiem un elpas trūkumam, viņš tika nogādāts drošībā sveiks un vesels.

"FedEx" šoferim tika konstatēts trīs ribu lūzumus un savainota plauša. Paredzems, ka viņš vēl kādu laiku atradīsies mediķu uzraudzībā.

"Tie ir brīnumi. Negaidījām, ka pēc šāda kritiena viss beigsies tik laimīgi," sacīja Salisberijas ugunsdzēsēju bataljona priekšnieks Nikolass Mārtins.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu