Producente Aija Strazdiņa skarbi sarāj cilvēkus, kas sociālajos tīklos dalās ar ķēdes ierakstiem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Caur ērkšķiem uz.." producente Aija Strazdiņa
"Caur ērkšķiem uz.." producente Aija Strazdiņa Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." producente Aija Strazdiņa sociālajos tīklos paudusi neapmierinātību ar jaunu tendenci, ko cilvēki mēdz īstenot savā "Facebook" kontā. 

Pēdējā laikā populāri kļuvis savā profilā publicēt standarta tekstu, kurā ikvienam tiek lūgts komentārā ierakstīt, kā ieraksta un komentāra autors ir iepazinušies.  

Par šādu dalīšanos ar ķēdes ierakstiem cilvēkus sarāja producente, aicinot ikvienu pārdomāt nepieciešamību dalīties ar šāda veida publikācijām. 

"Misāni uz Āfriku, paldies dievam un mūsu drudžainajai sociālajai aktivitātei, nedeportēja - nu varam pelnīti atslābt un pievērsties bezpersoniskam "Daudzi mani pazīst... /../ Ja tu izlasīji šo līdz galam, ieraksti komentārā, kur mēs tikāmies!" ziņu copy-paste

Būtu smieklīgi, ja nebūtu skumji... Un, ja godīgi, apnicīgi. Viss taimlains, piedodiet, pietaisīts ar šito marazmdrazu!

Kopš kura laika mēs esam aizmirsuši paši rakstīt savus postus? Kopš kura laika mēs esam aizmirsuši, kur satikāmies? Kopš kura laika mēs nezinām, ka "Facebook" algoritms nerāda mūs visiem mūsu virtuālajiem draugiem, tāpēc Jurka no Lielajiem Muļķiem, visdrīzākais, nekad neuzzinās par unikālo iespēju atsaukties uz ziņu, kuru, tavu brīnumu, tu nemaz neesi pats rakstījis.

Nagi niez ķerties pie personu (i.e. nervu) blokādes. 

Ja izlasījāt šo ziņu līdz galam, uzvāriet sev gardu kafiju, apēdiet kūciņu, izejiet ieelpot svaigu gaisu, iedodiet bērnam buču vai izlasiet labu grāmatu. Ja mēs esam pazīstami, es to atceros. Ceru, ka tu arī," ierakstā vēstīja Strazdiņa. 

Arī komentāros producentei atbalstu izteica daudzi cilvēki, paužot neizpratni par ķēdes ierakstu būtību. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu