Traģēdija Lielbritānijā - pusaudzis izdara pašnāvību, jo vienaudži apcēluši viņu seksuālās orientācijas un autisma dēļ (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Lielbritānijā kāds 16 gadus vecs pusaudzis vārdā Kamerons Varviks izdarījis pašnāvību savu skolas biedru dēļ, ziņo laikraksts "Daily Mail".

Pusaudzis tika atrasts pakāries pilsētas mežos pērn septembrī. Kamerons slimoja ar autismu un cīnījās ar depresiju. Kopš 12 gadu vecuma viņš bija gejs. Pusaudža māte atklāja, ka apcelšana par šīm lietām ir bijusi galvenais iemesls, kādēļ Kamerons tagad ir miris.

Kamerona māte Kerija sacīja, ka uz viņas dēlu pat tika mests ar ēdienu. Skolas biedri smējušies par viņa autismu un orientāciju, kā arī klupināja viņu skolas gaiteņos. Nemaz nerunājot par aizskarošajiem vārdiem.

"Skolas biedri nevēlējās sēdēt ar viņu kopā pusdienu pārtraukumos. Viņi nekad nesauca Kameronu vārdā. Līdz 10 gadu vecumam viņš jau bija samierinājies ar šādu apcelšanu," stāstīja Kamerona māte.

Mirušā pusaudža māte atklāja, ka Kamerons jau 2017. gadā bija centies izdarīt pašnāvību, taču viņam tas neizdevās. 

Kamerons bija talantīgs mākslinieks, kurš savos darbos attēloja dzīvniekus cilvēku formā. Nereti viņa zīmējumos tika atainota arī pašnāvība.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu