Par vecumdienām Šarapova var neuztraukties. Kļuvis zināms, cik karjeras laikā nopelnījusi slavenā tenisiste

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marija Šarapova
Marija Šarapova Foto: AP/Scanpix

Slavenais medijs "Forbes" apkopojis, cik savas zvaigžņotās karjeras laikā nopelnījusi krievu tenisiste Marija Šarapova.

Vakar tika publicēts "Vogue" raksts, kurā slavenā tenisiste Marija Šarapova paziņoja par savas karjeras noslēgšanu 32 gadu vecumā.

"Teniss man parādīja pasauli. Tas man parādīja, kas es esmu. Tikai tā es pārbaudīju sevi un savu izaugsmi. Un, lai arī ko es izvēlēšos nākamajai dzīves nodaļai, es joprojām sevi piespiedīšu, joprojām kāpšu augstāk un turpināšu aug," rakstījusi tenisiste.

Bet medijs "Forbes" ir apkopojis, summu, ko karjeras laikā kopumā ir nopelnījusi zvaigžņotā sportiste.

Tiek ziņots, ka Šarapova līdz šim no tenisa turnīriem, reklāmas līgumiem un citiem ieņēmumu avotiem, kopumā ir nopelnījusi 325 miljonus ASV dolāru (296,98 miljoni eiro). 

Šāds kopējo ieņēmumu apjoms gan nepārsteidz, jo Šarapova 11 gadus pēc kārtas pamanījās būt "Forbes" pelnošāko sieviešu sportistu topa virsotnē. Tiesa, savainojumi un diskvalifikācijas krievu tenisistei pēdējo četru gadu laikā ir pamatā ir lieguši sasniegt augstākos sportiskos rezultātus.

Tiesa, Šarapovas karjeras kopējie ienākumi ir tikai otrajā vietā, jo pirmo pozīciju ar 350 miljoniem ASV dolāru (319 miljoni eiro) ieņem krievu tenisistes ilglaicīgā konkurente Serena Viljamsa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu