Latviešu šamanis no "Ekstrasensu cīņām": Cilvēkus inficē ar bailēm, ne koronavīrusu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu šamanis Ivo Puriņš, kurš reiz piedalījies arī slavenajās "Ekstrasensu cīņās", nācis klajā ar visai skarbu viedokli par situāciju ar koronavīrusu

Puriņš savu ierakstu par koronavīrusu publicēja kā atbildi kāda cita "Facebook" lietotāja teiktajam par šīs slimības kā bioloģiska ieroča izmantošanu.

"Jāsagatavojas šeit ir ne jau vīrusam, kas pats par sevi nav nekas briesmīgāks par parastu gripu, no kuras mirstības procents ir augstāks, bet tieši panikai," sakāmo iesāka Puriņš.

Šamanis uzsvēra, ka panika par koronavīrusu var novest līdz pat ekonomikas sabrukumam un dzīvniecisku instinktu periodiskai uzliesmošanai sabiedrībā. "Mēs nupat redzējām Ukrainā, kur pret saviem evakuētajiem pilsoņiem izvērtušās tādas raganu medības un histērija, kas salīdzināma tikai ar viduslaiku primitīvo ļautiņu attieksmi pret burvjiem, raganām un spitālīgiem."

"Cilvēkus inficē ne jau tik daudz ar vīrusu, cik ar bailēm. Bet panikā esoši cilvēki ir gatavi uz lietām, ko nekad nedarītu normālos apstākļos. Te arī slēpjas būtība," viņaprāt, patieso kaitēkli identificējis šamanis.

"Ir 21. gadsimts, bet cilvēkos nekas nav mainījies. Un šādu procesu modelētāji to ļoti labi zina," nobeigumā teicis Puriņš.

Ivo Puriņš savulaik ir piedalījies Krievijas TNT kanāla "Ekstrasensu cīņu" 20. sezonā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu