"Esmu policists 17 gadus, bet pirmo reizi sastapos ar šādu gadījumu." Policija ASV konfiscē aligatoru, kurš dzīvojis pagrabā 25 gadus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MTPD via Reuters/Scanpix

ASV, Ohaio štata policisti no kādas dzīvojamās mājas pagraba konfiscējuši aligatoru, kurš tur dzīvojis vismaz 25 gadus, ziņo laikraksts "Daily Mail".

Aligators bijis aptuveni 1,5 metrus garš. Pagrabā viņš dzīvojis vannai līdzīgā konstrukcijā ar ūdeni un speciālu sūkni. Rāpuļa īpašnieks Dastijs Roudss atklāja, ka aligatoru iegādājies krāmu tirgū. Viņam nav bijusi atļauja, lai varētu savās mājās turēt eksotisko dzīvnieku.

"Policista amatā strādāju 17 gadus, bet pirmo reizi sastapos ar šādu gadījumu," sacīja policijas pārstāvis Darels Brenemans.

Policists atklāja, ka viņam piezvanījuši mediķi un teikuši, ka viņi ieradušies notikuma vietā un nespēja noticēt tam, ko tur sastapuši.

Aligators tika nogādāts drošā vietā, kur viņu izmitīnās piemērotākos apstākļos. Īpašnieks labprātīgi piekrita šādam lēmumam.

"Rāpulis vēl nav sasniedzis savu parametru pilno potenciālu, kas nozīmē, ka viņš kļūs vēl lielāks. Tas ir aizraujoši, jo tagad tam būs piemēroti apstākļi, lai to izdarītu," sacīja Brenemans.

Pēc veterinārārstu izmeklējumiem aligatoram nav konstatētas nekādi kaitējumi un viņa veselības stāvoklis tiek vērtēts kā apmierinošs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu