Draizaitls ar četriem gūtiem vārtiem kaldina "Oilers" uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Leons Draizaitls
Leons Draizaitls Foto: AFP/SCANPIX

Vācu uzbrucējs Leons Draizaitls pirmdien pirmo reizi Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā guva četrus vārtus, kaldinādams Edmontonas "Oilers" komandas uzvaru.

"Oilers" viesos ar rezultātu 8:3 (2:0, 1:3, 5:0) pārspēja Nešvilas "Predators".

NHL februāra spožākā zvaigzne Draizaitls trīs no četriem vārtiem guva pēdējā periodā. Vācu hokejista kontā bija arī viena rezultatīva piespēle.

"Oilers" vadībā izvirzījās trešā perioda piektajā minūtē, kad vārtus guva Konors Makdeivids, kurš šajā mačā atzīmējās arī ar četrām rezultatīvām piespēlēm. Tieši viņš iesāka "Oilers" komandas vārtu birumu, edmonotniešiem piecās minūtēs un 13 sekundēs izceļoties ar pieciem precīziem metieniem.

Pa trim rezultatīvām piespēlēm viesiem iekrāja Dernels Nērss un Raiens Nadžents-Hopkinss.

2018.gada Vezīna balvas ieguvējs Peka Rinne pirmo reizi karjerā vienā NHL spēlē ielaida astoņus vārtus.

Pirmdien NHL tika aizvadītas divas spēles, un otrajā no tām Kolorādo "Avalanche" izbraukumā ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) uzveica Detroitas "Red Wings". "Avalanche" komandai vārtus guva Gabriels Landeskogs un Vladislavs Namestņikovs, bet pretiniekiem izcēlās Antonī Mantā.

"Avalanche" svinēja septīto uzvaru pēc kārtas, bet izbraukumā tai ir deviņu panākumu sērija, kas ir komandas rekords.

Austrumu konferencē līdere ar 94 punktiem 66 spēlēs ir Bostonas "Bruins", bet Rietumos pirmā ar 88 punktiem 66 dueļos ir Sentluisas "Blues".

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu