"Tā ir cūcība." Ļera Kudrjavceva pārdzīvo par atstādināšanu no slavena Krievijas šova vadīšanas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Krievu TV šovu vadītāja Ļera Kudrjavceva paudusi sašutumu par to, ka viņa atcelta no Krievijā slavena muzikālās balvas šova "Muz-TV"vadīšanas.

Kudrjavceva ir bijusi ilggadēja "Muz-TV" vadītāja, bet otrdien tika paziņots, ka viņas vietu šogad vadītāju panelī ieņems krievu TV personība Olga Buzova.

Slavenā TV personība uz skatuves atradīsies kopā ar tādiem Krievijas šovbiznesa "gigantiem" kā Maksimu Galkinu, Aleksandru Revu un Kseniju Sobčaku. Buzova ir aizstājusi Kudrjavcovu, kura ir bijusi ilggadēja šova vadītāja.

Situāciju neveiklāku ir padarījis fakts, ka Kudrjavecva par nomaiņu uzzinājusi tikai no sociālajiem tīkliem. Protams slavenā šovu vadītāja neslēpa savu sašutumu par notikušo.

"Godīgi sakot, negaidīju ka telekanāls, kurā esmu strādājusi daudz gadus, pie kā ir mana darba grāmatiņa, ar ko esmu ciešās attiecībās, pat nepaziņos par šādām izmaiņām. Man šķiet, ka tā ir cūcība. Nav runa par to, ka mani nomainīja, par to mans prāts ir mierīgs, bet gan par faktu, ka neviens par šādu lēmumu man nepaziņoja un pat to nav paskaidrojis," sarunā ar krievu portālu "Super" izteikusies Kudrjavceva.

Par grandiozā šova vadītāju Kudrjavceva pirmo reizi kļuva 2003. Kopumā Kudrjavceva kā vadītāja uz skatuves šīs balvas pasniegšanā ir izgājusi veselas 10 reizes.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu