Džilindžera sestā sieva atklāj, kā sadzīvo ar režisora bijušajām sievām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

​Mārketinga un komunikācijas speciāliste Inga Grencberga ir režisora Dž. Dž. Džilindžera sestā sieva. Sarunā ar žurnālu "Ieva" viņa pastāstīja, kā izturas pret visām mīļotā bijušajām sievām.

"Man ir labas attiecības ar Elīnu (Maliginu – red.), savukārt ar Daci (Rukšāni – red.) draudzējamies virtuāli, kur šad tad uzrakstām pa komentāram. Esmu lasījusi Daces romānus, arī vīrs par viņu stāstījis. Binniju (Ārberga – red.) un citas sievas es nepazīstu.

Lai nu kā, man šķiet, ka Džilis visās sievās mācējis atklāt radošumu un labi motivēt.

Binnija atvēra salonu, Dace sāka rakstīt, Elīna gleznot. Arī es esmu uzrakstījusi grāmatu. Gan jau viņš par savu sievu izvēlas sievietes, kurās redz potenciālu (smejas). Jā, man šķiet – mēs esam lieliskas!" atklāja Grencberga.

Kā jau ziņots, režisora Dž.Dž.Džilindžera sieva Inga Grencberga šopavasar laida klajā grāmatu.

Kā liecina apgāda "Zvaigzne ABC" publiskotā informācija, "Sestā sieva" ir autores Ingas Grencbergas pirmais literārais darbs. Grāmatā izmantoti ieraksti no autores dienasgrāmatas, kas saplūdināti ar izdomātiem stāstiem un notikumiem. Vienīgi autorei ir zināms, kuri notikumi šajā stāstā ir īstenība un kuri ir izdomāti! Taču simtprocentīga patiesība ir tā, ka autore, tāpat kā grāmatas varone Alise, ir sestā sieva."

Grāmatas pirmā pārdošanas diena bija 28. februārī Latvijas Grāmatu izstādē.

Atgādinām, ka Džilindžers mija gredzenus sesto reizi 2016. gada maijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu