"Uku der manas bikses." Stībelis Eirovīzijā aicina atbalstīt Igaunijas pārstāvi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju mūziķis Jānis Stībelis (44) pēc tikšanās ar Igaunijas izraudzīto pārstāvi Eirovīzijā Uku Suviste (37) aicina Latviju atbalstīt kaimiņus.

"Pagājušonedēļ kopā ar Igaunijas Eirovīzijas uzvarētāju Uku uzstājamies Laimas Vaikules oficiālajā šovā. Starp citu, Uku ir tiešām jauks un pozitīvs cilvēks, aicinu visus viņu atbalstīt lielajā Eirovīzijā, par savējo tāpat nevaram nobalsot.

Un kas nav mazsvarīgi, Uku der manas bikses.

Dažreiz gadās aizmirst, labi ka izmēri sakrita," Stībelis paziņoja sociālajos tīklos.

"Paldies, brāl! Bija patīkami dalīt ar tevi skatuvi. Starp citu, ceru, ka nākamreiz varēšu piemērīt visu uzvalku," atjokoja Suviste.

Kā ziņots, Igauniju šogad Eirovīzijā pārstāvēs Uku Suviste ar dziesmu par mīlestību - "What Love Is".

Jau vēstīts, ka 8. februārī skatītāji lēma - Latviju "Eirovīzijā" pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing".

Šogad "Eirovīzijas" dziesmu konkurss risināsies Roterdamā, Nīderlandē. Latvija par iespēju iekļūt finālā cīnīsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā. Kopumā otrajā pusfinālā uzstāsies 18 valstis. Kopā ar Latviju otrajā pusfinālā uzstāsies arī Austrijas, Moldovas, Polijas, Sanmarīno, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Igaunijas, Dānijas, Bulgārijas, Šveices, Somijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas pārstāvji. Tāpat tapa zināms, ka otrajā pusfinālā savu balsojumu no "lielā piecinieka" valstīm veiks Francija, Spānija un Lielbritānija.

Kamēr gaidām Eirovīziju, aicinām apskatīties, kādus dalībniekus izvēlējušies mūsu kaimiņi - Lietuva, Igaunija, Krievija un Baltkrievija!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu