"Es tagad izskatos pēc muļķa." Spaiks Lī atklāj, cik naudas iztērējis, lai apmeklētu "Knicks" spēles (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Spaiks Lī
Spaiks Lī Foto: AFP / Scanpix

Ņujorkas "Knicks" daudzu acīs ir viena no neveiksmīgākajām organizācijām Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA). Par to liecina arī nesenais skandāls ar "Knicks" slavenāko fanu Spaiku Lī, kurš ir atklājis, ka dzīves laikā iztērējis milzu naudu par "Knicks" spēļu biļetēm.

Leģendārais režisors pēc nepatīkamā incidenta ar "Knicks" apsargiem, kuri viņu nelaida "Madison Square Garden" arēnā pa viņam ierasto ieeju, viesojās ESPN raidījumā "First Take". Sarunā ar Stīvenu A. Smitu un Maksu Kelermanu Lī apstiprināja, ka summa, ko viņš gadu gaitā ir iztērējis, lai apmeklētu "Knicks" spēles, ir mērāma miljonos.

Varētu šķist, ka globāla mēroga ikona, kas nenoliedzami "Knicks" vārdu nes visā pasaulē, sava mīļākā kluba spēles varētu apmeklēt vai nu bez maksas, vai arī ar ievērojamu atlaidi, bet tā nebūt nav. Kā izteicās pats Lī, viņš par katru biļeti maksā 3400 ASV dolāru (3044 eiro).

Viens no raidījuma vadītājiem, izmantojot elementāru matemātiku, pavisam ātri  secināja, ka sezonas laikā, ieskaitot pirmssezonas mačus, Lī par "Knicks" biļetēm iztērē aptuveni 300 000 ASV dolāru.

"Tātad 300 tūkstoši 30 gadu garumā. Tu viņiem esi atdevis teju 10 miljonus?" leģendārajam režisoram vaicāja Kelermans, uz ko Lī atbildēja: "Es tagad izskatos pēc muļķa, vai ne?"

Uz šādiem izteikumiem "Knicks" reaģēja sev ierasti agresīvajā manierē. "Ideja, ka Lī ir upuris, jo izmantoja ieeju, kuru mēs viņam atkārtoti esam lūguši neizmantot, ir smieklīga. Skumji, ka Spaiks mēģina radīt nevajadzīgu drāmu," ar publisku paziņojumu nāca klajā "Knicks" pārstāvji.

Jāatzīst, ka Lī lojalitāte Ņujorkas klubam gadu gaitā ir bijusi pariesi dzelžaina, jo minēto 30 sezonu laikā "Knicks" izslēgšanas spēlēs nav piedalījušies 14 reizes. Sevišķi bēdīga situācija ir bijusi šajā tūkstošgadē - "Knicks" izslēgšanas spēles ir izdevies sasniegt vien piecās sezonās no 20.

Lai gan radusies situācija ir neglīta un Lī ir izteicies, ka šogad viņš "Knicks" spēles vairs neapmeklēs, režisors tik un tā atzina, ka  Ņujorkas klubam viņa sirdī allaž būšot īpaša vieta.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu