Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Labo jāmeklē it visur - pasaulē joko par koronavīrusu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No vienas puses, koronavīrusa (Covid-19) izplatība un postošās sekas nenoliedzami ir traģisks notikums, taču cilvēka dabā allaž ir bijusi vēlme katrā sliktajā vēstī saskatīt arī kaut ko pozitīvu. Lūk, daži ar koronavīrusu saistīti jociņi.

Pasaulē īsākā šausmu filma

Amerikāņu scenārists un režisors Robert B. Weide izveidojis vien 15 sekunžu garu "šausmu filmu", kuras galvenais ļaundaris ir peļķē nonākušais vīruss.

Itāļi ēd "koronavīrusa kūciņas"

Itāļus koronavīruss ir skāris īpaši skarbi, bet tas viņus atturējis nopietnajai problēmai pieiet ar humoru - radītas kūciņas koronavīrusa izskatā, kā arī tiek piedāvāts īpašs koronavīns. 

Saldējuma kafejnīcā Gelateria Infinito klienti var iegādāties Koronas kūkas, kuras dekorētas, imitējot vīrusa izskatu mikroskopā. Interesanti, ka šīs kūciņas tirgo Kremonā, Lombardijas reģionā, kurā tiek ziņots par daudziem saslimšanas gadījumiem. Kafejnīcas īpašnieks Andrea Širali (Andrea Schirali) skaidro: "Mēs zinām, ka situācija ir ļoti nopietna, bet problēmas nevar risināt ar skumjām un bēdām. Svarīgākais ir sekot instrukcijām un saglabāt mieru. Ja uzēdīsim labu saldējumu, tas noteikti nekaitēs."

Koronavīruss satiekas ar porno industriju

Arī erotisko filmu industrijas pārstāvji ir atraduši veidu, kā šo veselības krīzi izmantot savā labā.

Plašu popularitāti video guvis erotiska rakstura video straumēšanas vietnē "Pornhub". Tajā tiek attēlots, kā vīrietis aizsargtērpā klīst pa "pamesto Uhaņu", kamēr no dažādiem kaktiem viņam uzglūn saldkaislas daiļavas, kuras vēlas ar vīrieti stāties dzimumsakaros.

Video ir veidots no galvenā varoņa skatpunkta, kas mūsdienās ir īpaši populārs pieaugušo izklaides formāts, vēsta portāls.

Aizsardzība ir pirmajā vietā

Koronavīrusa "Covid-19" draudi cilvēkiem visā pasaule liek meklēt radošus veidus, kā sevi pasargāt. Kāds "Facebook" lietotājs ir apkopojis amizantus kadrus, kuros redzams, kā cilvēki ar improvizētiem aizsarglīdzekļiem mēģina izvairīties no saslimšanas.

Kā cilvēki izskatās pēc atvaļinājuma Itālijā

Protams, internets ir pilns ar dažādām mēmēm un jocīgiem foto. Šis ir viens no izteiksmīgākajiem.

Divas neaizmirstamas nedēļas Itālijā
Divas neaizmirstamas nedēļas Itālijā Foto: Attēls no sociālajiem tīkliem

"Tiktok" amizantā roku mazgāšanas deja

Lai mazinātu paniku, neinformētību par koronavīrusa izplatību un ietekmi uz veselību, Vjetnamas veselības departaments nācis klajā ar informatīvu video, precīzāk dziesmu un animētu videoklipu "Greizsirdīgais koronavīruss". Dziesma kļuvusi arī par virālu hitu, roku mazgāšanas deja izpelnījusies uzmanību sociālajā tīklā "Tiktok". 

Par koronavīrusu joko arī Gvineta Paltrova

Arī Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (Gwyneth Paltrow), kura savulaik filmējusies lentē "Infekcija" (Contagion, 2011), atļāvusies pajokot, savā Instagram publicējot foto ar sejas masku.

"Es jau esmu bijusi šajā filmā," viņa raksta. "Esiet uzmanīgi. Nesarokojieties. Bieži mazgājiet rokas."

Atgādinām, ka 2011. gada filmā izspēlēta situācija, kurā cilvēcei draud briesmas, jo ar nepieredzētu ātrumu izplatās nāvējošs vīruss – un līdz ar to panika.

Vēl viens "TikTok" jociņš

Komisks sociāls eksperiments - koronavīrusa "slimnieks" skaļi par to paziņo blakussēdētājiem

Tapis arī kāds video eksperiments, kurā aziātiska izskata vīrietis publiskā vietā skaļi paziņo, ka ir saslimis ar koronavīrusu. Interesanta ir blakus esošo nejaušo garāmgājēju reakcija.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu