Foto Plastmasas pudeles un apakšveļa. Kā izskatās amizantākie mēģinājumi sevi pasargāt no koronavīrusa? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Koronavīrusa "Covid-19" draudi cilvēkiem visā pasaule liek meklēt radošus veidus, kā sevi pasargāt. Kāds "Facebook" lietotājs ir apkopojis amizantus kadrus, kuros redzams, kā cilvēki ar improvizētiem aizsarglīdzekļiem mēģina izvairīties no saslimšanas.

Pēc uzzināšanas par vīrusa tuvošanos Latvijai, iedzīvotāji strauji sāka izpirkt aptiekās pieejamās sejas maskas. Zināms, ka sejas maskas tomēr ir līdzeklis, ko var izmantot apkārtējo pasargāšanai, ja persona jau ir sasirgusi ar vīrusu, nevis, lai izvairītos no tā.

Turpinājumā apskatāmajos attēlos redzami visnotaļ radoši risinājumi sejas masku izveidei, kad tās vairs nav pieejamas iegādei.

Izmisuma situācijā talkā nākušas arī plastmasas pudeles

Pasargāt ir nepieciešams arī ķepainos draugus

Citi situāciju uztver vēl nopietnāk...

Interesanti, ko par šādu sejas masku izmantošanu saka šo vīru kundzes

Apakšveļu aizsardzībai izmanto arī šī dāma

Latvijā no 28. februāra īpaši piesardzības pasākumi ir attiecināti uz personām, kuras ir atgriezušās no Itālijas Lombardijas, Veneto, Emīlijas-Romanjas, Pjemontas apgabaliem, Japānas, Singapūras, Dienvidkorejas, Irānas un Ķīnas.

Personām, kuras ir atgriezušās no minētajām teritorijām un kurām 14 dienu laikā pēc atgriešanās ir parādījušies viegli saslimšanas simptomi - paaugstināta ķermeņa temperatūra, klepus, rīkles iekaisums, - ir jāzvana uz 113.

Pie personām ar vieglas elpceļu infekcijas pazīmēm vienas dienas laikā dosies ārstniecības persona, kura paņems analīžu materiālu laboratoriskai pārbaudei, bet pati persona paliks mājās. Ja personai būs smagas elpceļu infekcijas pazīmes, tostarp apgrūtināta elpošana, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests šo personu nogādās stacionārā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu