Seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznes Zavorotņukas meita pārtraukusi klusumu par savu māti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ar smagu slimību sirgstošās aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita ir pārtraukusi klusumu un vērsusies pie sava "Instagram" konta sekotajiem.

Aktrises meita Anna norādīja, ka šo "Instagram" ierakstu veltījusi visiem, kuri viņai snieguši atbalstu grūtā dzīves brīdī.

"Apgalvojums, ka man ir stress raksturotu tikai daļu no tā, kam šobrīd eju cauri. Man ir ar ko padalīties ar jums, bet ceru, ka sapratīsiet, cik tas ir grūti. Es visu turu dziļi sirdī," ierakstu sākusi aktrises meita.

"Mīlu jūs visus. Esmu pilnībā pārliecināta, ka ar jūsu atbalstu un mūsu visu lūgšanām mana pati labākā mamma visā pasaulē atgūsies un mūsu mājā atgriezīsies prieks un laime," rakstījusi Zavorotņuka jaunākā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хочу посвятить этот пост всем тем,кто любит и поддерживает меня в самый сложный период моей жизни. Сказать что у меня стресс, - это не сказать даже малой части того, через что я сейчас прохожу. Мне много чем есть поделится с вами,но надеюсь вы понимаете как это сложно и я держу все глубоко внутри своего сердца. Я в поисках своей точки опоры, конечно же семья и близкие люди очень мне помогают. Я люблю вас всех?? и я глубоко убеждена,что вашей поддержкой и нашими общими молитвами моя самая лучшая в мире мама поправится и в наш дом вновь войдёт радость и счастье

A post shared by @ anna_zavorotnyuk on

Pirmā informācija par seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznes Anastasijas Zavorotņukas smago veselības stāvokli parādījās aizvadītā gada augustā. Plašāka informācija par aktrises pašreizējo veselības stāvokli nav pieejama. Iepriekš izskanējusi informācija, ka aktrise cīnās ar smadzeņu audzēju. Šādus apgalvojumus aktrises ģimene nav nedz noliegusi, nedz apstiprinājusi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu