Latvijas slavenākais "drag queen" lepojas ar tūkstošus vērtu jaunu smaidu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne, Latvijas populārākais "drag queen" Amuna Davis nule piedzīvojis pārvērtības, ar kurām palepojies arī sociālajos tīklos.

Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) vietnē "Instagram" jau vairākas nedēļas informē savus sekotājus par ceļu uz ideālo smaidu. 

Kā atklāj puisis, viņa sapnis par skaistiem zobiem ir piepildījies, tiesa, tas izmaksājis prāvu naudas summiņu.

"Šis ir gala rezultāts maniem zobiem. Esmu ļoti, ļoti priecīgs! Šis ceļš no Rīgas zobiem līdz Holivudas smaidam bija traks. Esmu pateicīgs savam ārstam un viņa komandai par ieguldīto darbu, lai radītu manu skaisto smaidu. Šis man prasīja aptuveni četrus mēnešus un izmaksas ir aptuveni 5000 eiro. Zobiņi joprojām dzīst, bet esmu priecīgs par rezultātu!" - vietnē "Instagram" vēsta Dāvis. 

Ļaudis atzinīgi novērtējuši Dāvja ieguldījumu savā skaistumā, kā arī priecājas kopā ar viņu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤?Test Teeth Nr2 ?❤? Omg Mani mìļie es esmu jau tik tik tik tuvu lìdz savam ideāajam smaidam un jauniem zobiņiem.❤?. ŠODIEN bija testu plasmasas kroņu pielikšana lai redzètu vèlamo rezultàtu.❤ esmu tik neizsakàmi laimìgs ka esmu nonàcis tieši ConfiDental @drraivis rokàs. Uzticos viņam tik ļoti un ConfiDental ir vieta kurà meistari stradà ar visliekàko atdevi priekš savien klientiem. Vèl tikai mazliet un es bùšu ticis pie jauna Smaida ❤?❤?❤?.. vairàk info. Par zobiem un kas kà tieši man tiek taisìts droši Jautàjiet un Sazinaties ar - @drraivis . . .#newsmile #newteeth #dentalwork #dental #teeth #smile #beforeandafter #confidental #newsmile #crowns #crownteeth #latvia #boy #lgbt #whitesmile #whiteteeth #instagood #instapost #instagram #new

A post shared by Amuna Davis (@amunadavis) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu