Nekad nav par vēlu! Kanādiešu pensionāre 76 gadu vecumā zaudē 25 kilogramus un iegūst "otro elpu" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/trainwithjoan/

Vēl pirms trim gadiem 76 gadus vecajai Džoannai no Kanādas bija ievērojami palielināts svars un problēmas ar veselību. Nu sieviete stāsta, ka labai pašsajūtai nelieto pat medikamentus - par viņas enerģijas uz dzīvesprieka avotu ir kļuvis sports, vēsta portāls "Daily Mail".

Pirms pievēršanās veselīgam un aktīvam dzīvesveidam sieviete vairākus gadu desmitus ir cietusi no liekā svara izraisītām pašsajūtas problēmām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

Kādā mirklī kundzes svars pietuvojies 90 kilogramiem, kas nelielā auguma sievietei ir kļuvis par kritisku punktu - viņai paaugstinājies asinsspiediens, holesterīna līmenis un kuņģa skābes daudzums. Diskomfortu īpaši veicinājušas sāpes locītavās un viņa sākusi pastiprināti lietot medikamentus. Tas novedis pie ceļa operācija, pēc kuras viņai bijis smagi patstāvīgi pārvietoties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

2017. gadā sievietes 51 gadu vecā meita Mišela piedāvājusi viņai pievienoties aktīva dzīvesveida piekopšanā. Seniore iegādājusies telefonu, ar kuru, pēc pensionāres teiktā, viņa nav pat mācējusi darboties, un sākusi sekot internetā atrodamajām terniņu programām. Lai arī tas no sākuma nav bijis viegli, viņa nav padevusies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

"Dažkārt manas acis bija pilnas ar asarām un es biju gatava padoties. Man veicās, jo esmu pārāk stūrgalvīga," portālam atklājusi Džoanna.

Sieviete ik nedēļu mainīja treniņu programu, taču pāris lietas palika nemainīgas - viņa četras reizes nedēļā izpildīja spēka vingrinājumus, kas paredzēti iesācējiem un pēc katra treniņa kādu laiku veltījusi kardio treniņiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

Pateicoties savai meitai un viņas vīram, kundze apguvusi veselīga uztura pamatus un atteikusies no saldumiem, tos aizstājot ar olbaltumvielām un derīgajām taukskābēm. Seniore kādā mirklī nonākusi paradoksālā situācijā - viņa sāka ēst vairāk, taču mērķtiecīgi zaudējusi svaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

Nu seniore ir notievējusi par 25 kilogramiem un uzņēmusi vērā ņemamu muskuļu svaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

Seniore atklājusi, ka nu viņa nelieto zāles, lai uzturētu labu pašsajūtu - par to parūpējas fiziskās aktivitātes. Viņa tagad krietni labāk darbojas arī ar tehnoloģijām - Džoannas "Instagram" kontam seko pusmiljons interneta lietotāju.

Sportiskā penisonāre portālam stāstījusi, ka "es jūtos daudz labāk un saņemu virkni komplimentu, kas, protams, uzlabo arī manu pašvērtējumu". 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu