"Neticu, ka viņš mani var nokautēt." Nurmagomedovs atsācis runas par iespējamo boksa cīņu pret Meivezeru (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/

Līdz šim neuzvarētais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs piedāvājis nedaudz plašāku iespējamās cīņas analīzi, vēsta "The Sun".

MMA cīkstoņa un boksera tikšanās ringā nebūtu nekas jauns. 2017. gadā to jau paveica bēdīgi slavenais Konors Makgregors, kurš boksa ringā tikās ar neuzveikto Floidu Meivezeru. Šāda cīņa piesaistīja milzu ažiotāžu, un arī abi sportisti par šo dueli nopelnīja ievērojamas  summas.

Ne reizi vien medijos izskanējusi informācija, ka Meivezers ringā vēlētos tikties ne tikai ar Makgregoru, bet arī īra nīstāko pretinieku Nurmagomedovu. Krievu cīkstonis, kuram šobrīd gan priekšā, iespējams, karjeras lielākā MMA cīņa pret Toniju Fergusonu, atklājis, ka duelis ar Meivezeru būtu tikai un vienīgi "naudas cīņa". Tiek spekulēts, ka krievu cīkstonim par tikšanos ringā ar Meivezeru piedāvāti aptuveni 89 miljoni eiro.

"Šeit runa ir tikai par naudu. Tikai un vienīgi! Cilvēki no Saūda Arābijas ļoti vēlas, lai cīnos ar Meivezeru," stāstījis Nurmagomedovs.

Krievu cīkstonis arī uzskata, ka īsta cīņa norisinās nevis boksa ringā, bet gan MMA oktagonā: "Ja gribi cīnīties, nāc uz UFC. Tā ir īsta cīņa. Neesmu bokseris, neesmu arī tikai restlers, esmu MMA cīkstonis."

Nurmagomedovs arī piekritis, ka viņa tēva iepriekš piedāvātais formāts varētu būt reāla opcija abu cīņas sporta gigantu duelim: "Ja viņam ir interese, varam pamēģināt ko līdzīgu tam, par ko runāja mans tēvs, - 11 raundi ar boksa noteikumiem un viens ar MMA. 11 raundi pa trīs minūtēm un viens piecu minūšu raunds. Ja viņš šādam piedāvājumam piekrīt, esmu gatavs cīnīties."

Nurmagomedovs, protams, uzskata, ka viņš šādā formātā gūtu virsroku: "Nedomāju, ka viņš mani var nokautēt 11 raundu laikā. Un ko viņš pret mani darīs tajā pēdējā raundā? Piecas minūtes ar mani - es viņu nometīšu zemē un sākšu dauzīt. Ko gan viņš varēs padarīt? Protams, zinu, ka viņš ir ļoti labs bokseris, bet neticu, ka viņš mani var nokautēt."

Abi sportisti savu karjeru laikā ir neuzvarēti. Nurmagomedovs 28 MMA cīņās nav piedzīvojis zaudējuma rūgtumu, savukārt Meivezeru 50 mēģinājumos nav izdevies pārspēt nevienam bokserim.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu