Diviem Tallinas lidostas darbiniekiem konstatēts Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ilustratīvs attēls
ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Tallinas lidostā piektdien, 13. martā, veikala darbiniekam tika atklāts koronavīruss, vēsta laikraksts "Postimees". Lidosta paziņoja, ka tās veikali un aptieka uz laiku ir slēgtas. Pasažieru apkalpošanai nepieciešamie pakalpojumi darbojas.

Lidostā tika slēgti "duty free" veikali, jo viens no darbiniekiem uzrādīja pozitīvu koronavīrusa testu. Veikali nekavējoties informēja lidostu un Veselības departamentu par notikušo un saņēma papildu instrukcijas par telpu un virsmu dezinfekciju.

Sākumā ir nolemts, ka veikali būs slēgti līdz marta beigām. Piesardzības nolūkos tika slēgta arī lidostas aptieka, kurā vienam no darbiniekiem parādījās slimības simptomi, kā arī sadzīves tehnikas veikals, kas atradās blakus aptiekai.

Pēcpusdienā lidostas administrācija uzzināja, ka "G4S" apsargs, kurš jau bija aizdevies mājās, arī ir saslimis ar koronavīrusu. Veicot savus pienākumus, viņš nav bijis kontaktā ar lidmašīnu pasažieriem, un, kopš viņš saslimis, viņš nav bijis kontaktā arī ar citiem "G4S" drošības darbiniekiem.

Tallinas lidostas valdes priekšsēdētājs Rīvo Tuvike sacīja, ka pasažieru un darbinieku veselības drošība šobrīd ir galvenā prioritāte un veikalu un aptieku slēgšana ir piesardzības pasākums: Tallinas lidostas veikali tiks provizoriski slēgti līdz 28. martam, un darbinieki tiks ievietoti mājas karantīnā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu