Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pieaugušo filmu zvaigzne no Krievijas sola atdoties pirmajiem, kuri izgudros vakcīnu pret Covid-19 (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānšāviņš no video

Erotisko filmu aktrise Ļubova Bušujeva, kura žanra cienītājiem labāk ir pazīstama ar pseidonīmu Lola Teilore, ir nonākusi karantīnā jaunā koronavīrusa dēļ. Video, kas publicēts portāla "Region Online" "Instagram" profilā, sieviete stāsta par ikdienu pašizolācijā un sola mīlēties ar pirmajiem, kuri izgudros vakcīnu pret Covid-19.

"Ja es iziešu no mājām, nokļūšu aiz restēm!", saviem faniem paziņojusi Bušujeva. Viņa atzīmējusi, ka daudzi cilvēki, tostarp viņa, cieš no karantīnas radītajām neērtībām, tādēļ viņa ir gatava atdoties pirmajam vai pirmajiem, kuri spēs mazināt šīs neērtības un izgudros efektīvu preparātu cīņai ar vīrusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Регион Online (@news_r.ru) on

Kādā citā video, kas ir publicēts sievietes "VKontakte" lapā, viņa gaudusies par to, ka viņai jau ir apnicis sēdēt mājās. Pieaugušo filmu zvaigzne atklājusi, ka pa nedēļu viņa jau ir paspējusi sailgoties pēc ierastajiem pārtikas produktiem. Tiesa, sieviete atklājusi, ka regulāri pasūta ēdienu ar piegādi, taču viņai īpaši trūkst tādu lietu kā sausiņi, kurus neviens nepiegādā.

Sieviete atrodas pašizolācijā, jo nesen no Itālijas ir atgriezusies Krievijā. Pirms kāda laika erotisko filmu filmu režisore Veksa Ešlija paziņojusi, ka pornogrāfijas industrijā strādājošajiem vajadzētu kalpot par priekšzīmi citai sabiedrībai - viņasprāt, darbā, kas ir tiešā veidā saistīts ar nevainojamu higēnu, iegūtās iemaņas būtu noderīgas arī krietni plašākai publikai.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu