Lai mājās sēdēšana nenogurdina! Eksperte atklāj četrus veidus, kā vīrieši var iepriecināt savas mīļotās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kas ir svarīgāks - lielas un dārgas dāvanas, vai tomēr mazi ikdienas žesti? Tas ir personīgais laiks, ko viens cilvēks dāvā otram, kā arī ikdienas rūpes, kas ietver arī mazākus vai lielākus pārsteigumus mīļotā cilvēka priekam. Juriste un fitnesa entuziaste Ieva Brante dalās ar četriem padomiem par žestiem, ko dāmas no kungu puses noteikti novērtēs.

Ikdienas rūpes

Cilvēki ir dažādi, taču esmu no tām, kura visaugstāk novērtē attieksmi un rūpes. Nu, piemēram, pārbaudīt, vai mīļotā aplikusi šalli aukstā ziemas rītā, sarūpēt siltus cimdus, kad ārā valda sals. Vai varbūt pēc darba ieskriet veikalā pēc viņas mīļākajiem saldumiem un iepriecināt šādi, aiziet uz veikalu, kad mājās beigusies maize vai piens.

Uztaisīt siltu tēju, kad viņa pārnākusi mājās dzestrā vakarā, – šādas lietas liek apjaust, ka otram esi patiesi svarīgs!

Palīdzība saimniecības lietās

Ir pierasts, ka saimniecības lietas parasti ir namamātes pārziņā. Man personīgi pašai patīk iekārtot mājvietu pēc saviem ieskatiem, sekot līdzi kārtībai. Jāatzīstas, ka neesmu no tām sievietēm, kuras daudz laika pavada virtuvē, tāpēc vienmēr ir ļoti patīkami, kad, piemēram, par vakariņu sarūpēšanu parūpējas mīļotais cilvēks. Atbalstu veselīgu uzturu, un, ja redzu, ka vakariņas pagatavotas atbilstoši maniem ēšanas paradumiem, tas ir dubultpatīkami.

Kopīgi pasākumi

Nav nekā dārgāka par personīgo laiku, ko cilvēks var no sevis dāvināt otram. Ir jauki, ja pāris ikdienā piedomā pie laika pavadīšanas iespējām, jo to ir tik daudz – plānoti un neplānoti pasākumi: koncerti, kino, teātris, vienkārši pastaigas. Pēkšņi vakarā izdomāt aizbraukt uz lidostu pavērot, kā paceļas lidmašīnas! Arī laicīgi ieplānot kādus kultūras pasākumus, lai bagātinātu ikdienu, - iegādāt biļetes uz kādu teātra izrādi vai iepriekš nepieredzētu pasākumu.

Ja kultūru baudīt var kopā ar otru pusi - tas ir brīnišķīgi!

Pārdomāti pārsteigumi

Ir jauki, kad pāris viens otru pārsteidz dažādos svētkos, taču arī, kad runa ir par mantiskām vērtībām, uzskatu, ka lielākā vērtība ir saturā. Nu, piemēram, mīļākie ziedi mīļotajai tāpat, bez iemesla. Vai mīļotās iepriekš noskatītu kurpju, elegantas veļas iegāde. Dubultu prieku dāmai sagādās apziņa, ka viņas partneris pievērsis uzmanību un atcerējies varbūt kādreiz - tā starp citu - izteiktu frāzi par kādu lietu, ko viņa labprāt iegūtu savā īpašumā. Galu galā - visam pamatā vienmēr ir rūpes un attieksme, tad arī mantiski pārsteigumi kļūst par jēgpilniem un mīļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu