Pārtrauks arī Vienotās līgas čempionātu basketbolā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.com

Krievijas Basketbola federācija (RFB) pirmdien pieņēma lēmumu apturēt visas basketbola sacensības valstī, tai skaitā vairāku latviešu pārstāvēto komandu dalību Vienotajā līgā, ziņo portāls "Championat.com".

RFB nolēma pārtraukt visas federācijas rīkotās sacensības valstī no 20.marta līdz 10.aprīlim.

"Visu turnīru spēles, kas ieplānotas līdz 20.martam, notiks saskaņā ar Krievijas izpildvaras un Krievijas vietējās varas institūciju rekomendācijām, kā arī rūpīgi ievērojot visus noteikumus spēlētāju, treneru, oficiālo personu un līdzjutēju drošībai," teikts RFB paziņojumā.

"Spēles, kuru norisi aizliegs reģionālās varas iestādes, tiks pārceltas uz vēlāku laiku. Izņēmums būs vien divi Viskrievijas sacensību pusfināli 2007.gadā dzimušajiem basketbolistiem Novosibirskā un Permā. Tie beigsies 21.martā," ziņo RFB preses dienests.

Latvijas basketbolista Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētie Maskavas apgabala "Himki" ar bilanci 18-1 ir līderi Vienotajā līgā, apsteidzot Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Maskavas CSKA, kam ir 15 uzvaras 19 mačos.

Mareka Mejera Permas "Parma" ar bilanci 8-10 ieņem piekto vietu, Roberta Štelmahera un Akseļa Vairoga trenētā un Aigara Šķēles pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" ar astoņiem panākumiem 20 mačos ir astotajā vietā, bet Minskas "Cmoki" ar Edmundu Valeiko treneru korpusā ieņem pēdējo 13.vietu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu