Slimība un finanšu krīze. Ko par "spoguļa gadu" pareģojusi Vanga? (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga.
Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga. Foto: vk.com/vanga1

1996. gadā mirusī leģendārā bulgāru gaišreģe Vanga savas dzīves laikā ir atstājusi vairākas "nākotnes norādes" - mistikas un ezotērisku zināšanu pazinēji apgalvo, ka starp viņas prognozēm minēts arī kāds "spoguļa gads", kurā paredzētās ķibeles biedējoši atgādina pašlaik notiekošo, vēsta portāls "Postimees".

Gaišreģe esot paziņojusi, ka "spoguļa gadā" zemeslodi pāršalks briesmīga traģēdija - cilvēki kritīšot un miršot uz ielas, jo pasauli būs pārņēmusi epidēmija. Mistikas "eksperti" apgalvojot, ka līdz šim šis pareģojums nav saistīts ar jaunā koronavīrusa uzliesmojumu tādēļ, ka Vangas pareģojumi esot tulkoti neprecīzi.

"Slimība mērķtiecīgi izplatīsies pa visu pasauli un aiznesīs sev līdzi vairumu dzīvību," esot vēstījusi 1996. gadā mirusī ekstrasense, minot, ka zāles pret šo nelaimi esot gaidāmas vien gadu pēc tās sākumu. Sākotnēji pareģe esot vēstījusi, ka slimība nebūs jauna.

Paranormālās pasaules "pētnieki" atzīmē, ka Vanga varētu būt domājusi visu koronavīrusu saimi, kas nebūt nav "jaunums" - pirmais SARS uzliesmojums pasaulē novērots jau 1965. gadā, savukārt nesenākā - 2002. gadā.

"Kad es 1995. gadā, pavisam jauns būdams, tērzēju ar Vangu, viņa man atklāja, ka piecu divnieku gadā notikšot grandioza nelaime - pasauli pāršalkšot vīruss, kas atņems dzīvību simtiem miljoniem cilvēku.

Viņa tāpat minēja, ka nelaimes gads būšot "kā spogulis"," stāstījis Todors Todorovs, kurš apgalvo, ka ir bijis Vangas draugs un regulāri interpretē viņas pareģojumus pasaulei.

Vēl kāds cilvēks apstiprinājis Vangas teikto - bulgāru vingrotāja un trenere Ņeška Robeva savā "Twitter" kontā paziņojusi, ka, kad viņa satikusi gaišreģi 1996. gadā, viņa teikusi, ka drīzumā pār pasauli nolaidīsies "korona" (kronis - tipisks vārds slāvu cilmes valodām). Sieviete apgalvo, ka tikai tagad sapratusi šo vārdu īsteno nozīmi.

Tāpat gaišreģe teikusi, ka spoguļa gadā nauda zaudēšot savu vērtību un to aizstāšot cipari - paranormālās sfēras "eksperti" šos vārdus uzskata par brīdinājumu par finanšu krīzi.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu