Mūziķu pāris Jolanta un Deniss Paškeviči pēc atgriešanās no Itālijas nav ievērojuši pašizolēšanos (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Džeza mūziķu pāris Jolanta Gulbe-Paškeviča un Deniss Paškevičs marta sākumā baudīja atpūtu Itālijā, taču pēc atgriešanās abi metās atpakaļ ikdienas gaitās. 

Pāris vēl 3. martā publiskoja foto no Apūlijas Itālijā, taču īsi pēc tam, atgriezies Latvijā, Deniss jau uzstājās koncertos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolanta G Pashkevich (@jolantagpashkevich) on

Lai gan Latvijā ārkārtējā situācija tika izsludināta 12. martā, līdz tam ikviens iedzīvotājs, kurš bija atgriezies no koronavīrusa skartajām valstīm, bija aicināts ievērot 14 dienu pašizolēšanos.

Šāda Paškeviču rīcība satrauca sociālo tīklu lietotājus, turklāt nu pāris arī pats apstiprināja, ka pašizolēšanos abi nav ievērojuši.

"Atgriežoties mājās, metāmies savos darbos. Paši saprotat, darbs, bērni, suns un kaķis prasa savu. Cerot uz sapratni, Jolanta un Deniss," rakstīja mūziķe. 

To apliecināja arī Deniss Paškevičs: "Šis ir laiks... Kad pamatvērtības ir svarīgākas par paniku. Esam pilnīgi veseli. Sportojam, dzīvojam, draudzējamies un jums to novēlam!" 

Arī sociālajos tīklos pāris rāda, kā kopā apmeklē sporta zāli un pasākumus ārpus mājām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolanta G Pashkevich (@jolantagpashkevich) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolanta G Pashkevich (@jolantagpashkevich) on

Atgādinām, ka Latvijā ir spēkā ārkārtējā situācija Covid-19 izplatības dēļ. Šajos apstākļos tiem, kuri atceļojuši no ārvalstīm, ir īpaši svarīgi pašizolēties un 14 dienas pavadīt mājās. 

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu