"Mani nebiedē, ja izmirs puse cilvēces!" Krievu dīva Viktorija Boņa pārsteidz ar skarbiem izteikumiem (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenā krievu modele un TV zvaigzne Viktorija Boņa savā "Instagram" kontā publicējusi skarbus izteikumus, apgalvojot, ka viņa nebūtu sarūgtināta, ja koronavīruss iznīcinātu kaut vai pusi cilvēces.

Boņa par spīti visur apkārt izsludināto ārkārtas situāciju, nolēmusi doties no Krievijas uz Franciju. Pirms lidojuma, TV slavenība "Instagram" ierakstā, ko vēlāk izdzēsa, vēl paspēja veltīt skarbus vārdus visai cilvēcei.

"Man ir daudz lielākas bailes par to, ka bojā iet mūsu planēta. Tas, ka izmirst cilvēce, pat ja nomirtu puse no tās, mani tik ļoti nebiedē. Esmu gatava nomirt kopā ar citiem, tikai, lai izdzīvo mūsu planēta," rakstījusi Boņa.

Modele publicējusi arī vēl vienu attēlu, kurā redzams, kā koronavīrusa uzliesmojuma laikā Ķīnā gaisā samazinājusies slāpekļa dioksīda koncetrācija. Pie šī attēla sieviete bravūrīgi rakstījusi: "Variet mani lamāt un teikt ko gribat. Es uzskatu, ka koronavīrsuss mūsu planētai nāks par labu. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka visu šajā pasaulē lemj augstāki spēki. Gan slikto, gan labo. Cilvēce ir kļuvusi sliktāka par kaitēkli, kas savā ceļā apēd visu un neatstāj pleķīti dzīvības."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

Boņa gan uzsver, ka nevienam nevēl ļaunu un cer, ka šāds trauksmes zvans cilvēkiem iemācīs cienīt apkārt esošo dabu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu